Sivut

torstai 19. syyskuuta 2013

Fight 'Till Dying

"We can reach little higher 
We can tear down the sky 
If something comes on the way we face it as one 
Through the tears and the clouds 
Through the times when they doubt
 If something comes on the way we fight till dying "

Joo ei menny eilen estetunti ihan putkeen. Hyppyrutiinit on ihan hukassa. Vaikka vannoinkin jo etten koskaan ikinä ikinä ikinä hyppäisi niin jo oon sen jälkeen kahdesti hypännyt.. En tarkemmin jaksa tunnista selitellä, mutta tuli taas "vaihteeks" maisteltua hiekkaa.. Tästähän alkaa tulla jo joka viikkoinen perinne.. Not good at all! Vaikkakin ihan oma moka, jälleen kerran. Mutta kai sitä epäonnistumisista oppii, koska tänään pysyinkin jo vaivatta kyydissä ja meno oli huomattavasti parempaa yhtä tyhmää kieltoa lukuunottamatta. Nyt pitää terhistäytyä oman ratsastuksen suhteen esteillä. En halua aiheuttaa hevoselle mitään "traumoja" omista mokista. Tänäänkin tuli siis lisähypättyä Barolla, jolta onnistuin myös lentämään eilen. En vaan osaa olla kyydissä ja ratsastaa oikein. Mutta ehkä täältä hiekkakasasta noustaan. Eilen olin valmis luovuttamaan kokonaan ja heittämään kirveksen kaivoon, mutta yön yli nukuttuani kuitenkin tajusin että miksi heittää kaikki treeni hukkaan? Vaikka tällä hetkellä minua ehkä pelottaa hypätä oksereita ja vaikka ei sujuisi, niin ei silti kuulu luovuttaa vaan jatkaa yrittämistä. Ylhäällä yksi lainaus yhdestä kappaleesta, jota kuuntelen yleensä ennen kisoja tai jos on muuten mennyt huonosti. Se tsemppaa parempaan!
tää tunne takas! <3
Jymyllä hyppäsin potutukseen yhtä pikku ristikkoa muutaman kerran ilman satulaa. Ja aion ottaa itselleni nyt ilman satulaa/ ilman jalkkareita meno kuurin heti kisojen jälkeen! Opinpahan istumaan siellä satulassa. Eihän tästä tuu muuten yhtään mitään. No Jymyn kanssa kuitenkin sujui ilman satulaa hurjat ehkä kuusi hyppyä super hyvin. Ei tietoakaan, että oisin meinannu tulla alas.

Tänään tein Jymyllä pienen rennon koulutreenin, joka meni ihan ok. Ei parasta mahdollista esitetty, mutta ihan hyviä siirtymisiä tuli kuitenkin ja vastalaukka pätkiä. Lisäksi olen sortunut aivan liikaa ostelemaan kaikkea.. Niistä tosin tulossa ihan oma postaus, mahdollisimman pian kunhan kerkiän kaikki kuvata. Enää yksi päivä ja sitten suuntaillaan Siilijärvelle! Jee, kisat!
Here we come!

2 kommenttia:

  1. uudet ridapöksyt tossa J kuvassa? ja hei siulla on hevonen jolla hypätä, joten tommoset ajatukset kaivoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo uusia pöksyjä,
      alkaa vaan turhauttaa kun koskaan ei kunnolla onnistu.. Mutta ehkä virheistä oppii.

      Poista