Sivut

tiistai 3. syyskuuta 2013

30.8. koulutunti

30.8. Olin koulutunnilla Venna-ponilla. En ollut mennyt sillä pitkään aikaan joten oli ihan kiva taas mennä. Menin sillä hetken ennen tunnin alkua kentällä kun testailin sille uutta kuolainta. Kuvat on ottanut kaverini Salla. Kuitenkin varsinainen tunti pidettiin maneesissa kun kenttä pölisi kuivan sään takia niin paljon. Sieltä ei ole kuvia.

Tunnilla aluksi mentiin aika itsenäisesti ja opettaja katsoi kaikkien istuntaa, sekä neuvoi jokaista erikseen jokaisen hevosen ratsastuksessa. Venna oli aluksi hieman liian hidas pohkeelle, mutta parani loppua kohden.

Laukassa mentiin vastalaukka kaarroksia. Eli aluksi nostettiin vastalaukka ja siitä ns kulmankatkaisu jolloin tultiin takaisin myötälaukkaan ja siinä puolikas keskiympyrä. Tämä oli aika haastava tehtävä Vennan kanssa, enkä meinannut saada laukkaa kunnolla säilymään, kuitenkin oli todella helppoa nostaa uralta vastalaukka.!
Kokonaisuudessaan olin Vennaan todella tyytyväinen, varsinkin lopussa se liikkui hyvin omilla jaloillaan. Loppuun tehtiin parit keskiravit ja Venna teki ne tosi hienosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti