Sivut

maanantai 30. syyskuuta 2013

25.9.

 Sain Mintulta äsken viime viikon estetunnilta muutamia kuvia ja pätkän videota. Ajattelin nyt samantien vielä kirjoittaa ja julkaista ne täällä. Kaikki kuvat on ottanut Eevi, kiitos! Alkuun verkattiin normaaliin tapaan itsenäisesti, jonka jälkeen mentiin ympyrällä pientä kavalettia. Aluksi oli paikan näkemis ongelmia kavaletille, joka kyllä johtui huonosta tiestä.
hups, vähä liian lähelle
 Seuraavaksi tultiin puomi-pysty-okseri linjaa ravi lähestymisellä. VIHAAN ravilähestymisellä tuloa esteelle. Jotenkin niin on vaikeaa hahmottaa miten ja mistä hyppy lähtee. Kuitenkin ravilähestymisillä esteille tulo on hevosille tosi hyväksi ja sillä saa niille ponnistus voimaa. Barolle tuo oli varsinkin super hyvä harjoitus, koska se helposti korvaa puuttuvan voiman vauhdilla esimerkiksi esteradalla. Joten sille pitäisi saada takapäähän lisää voimaa. Oletin, että tehtävä voisi olla vaikea mutta se onnistuikin joka kerta yllättävän hyvin!
 Sitten tultiin kolmoissarjaa pysty-okseri-okseri. Väleihin taisi tulla muistaakseni kaksi laukkaa. Ne oli helpot kaksi laukka, ei hirveämmin eteen muttei lyhyetkään. Harjoiteltiin erilaisia myötäyksiä.Lopuksi tultiin paristi pystyä ja trippeliä. Trippelille en oikein nähnyt hyvin paikkaa ja tultiin melko lähelle. Mutta trippelille on parempi tulla lähelle kuin lähteä kaukaa..
pitkän myötäyksen yritys
automaattinen myötäys




















4 kommenttia:

  1. kiva postaus :)
    ootko tulossa sunnuntaina jokitsuun kisoihin ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Meen lauantaina koulukisoihin, mutta en tuu sunnuntaina kun ei ollu oikein sopivia luokkia mihin mennä :/

      Poista
  2. ooot iha sika hyvä ridaa (y) mite pitkää oot ratsinu ??? :) ihana banneri ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vaikka en kyllä omasta mielestäni oo. :) Oon ratsastanu nyt 7 vuotta.

      Poista