Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

paljon kerrottavaa ja paljon kuvia

Mistäköhän sitä taas aloittaisi.. 
 En oo taas kerenny päivittelemään ollenkaan kun en oo koko viikkoon ollu kotona. Mutta yritän kovasta parantaa tapojani ja päivitellä usemmin. Tässä nyt tälläinen pikainen kuulumispostaus.

 Jymyn kanssa ollaan yritetty ahkerasti treenailla koulua. Ensi viikolla oli tarkoitus lähteä aluekoulumestaruuksiin, mutta ne onkin siirretty 4.5 ja meillä on sillon valmennukset joihin oon jo ilmottautunut, joten taitaa jäädä kisat välistä.
Maanantaina taisin käydä päivällä kokeen jälkeen (koeviikko ohi!<3) ratsastamassa maneesissa sileällä. Tarkkaan en enää muista mitä tein, mutta en saanut sitä kovinkaan hyvin ratsastettua avuille vaan se yritti juosta avuilta. Tiistaina olinkin sitten tunnilla ja laitoin pelhamit sille ihan sitä varten, että saisin sen paremmin ja helpommin ratsastettua avuille. Ravissa taidettiin tehdä 10metrin volttia, jossa tahdin säilytys oli tärkeä. Laukassa koottiin laukkaa isolla pääty-ympyrällä. Jymy kulki jo huomattavasti paremmin kuin maanantaina, mutta en edelleenkään ollut täysin tyytyväinen siihen miten itse ratsastin. Keskiviikkona menin Jymyllä reilun puolen tunnin koulutreenin maneesissa. Tein vähän vastalaukkaa ja vähän avoja pitkillä sivuilla. Muuten aika semmoinen kevyt perusratsastus. 
Tänään meinasin aluksi, että juoksutan Jymyn mutta sitten huomasin miten LOISTAVASSA kunnossa meidän ulkokenttä on niin oli ihan pakko mennä ratsastamaan sinne! Ulkokenttä ei ollut oikeastaan mistään kohdasta enää märkä, eikä siellä ollut luntakaan. Eli ensi viikolla toivottavasti päästään jo ulos hyppäämään! JEE! Kuitenkin miulla oli vähän kiire tallilta pois, kun kotona oottaa vino pino koulutehtäviä (vaikka jakso vasta alko? onko ees kasaantunu..) ja sitten oon alottanu myös jo skootterilla ajon niin en kauheen myöhään halunnu enää ajaa kun tulee kylmä ja tiet alkaa mennä vähän liukkaaks. No kuitenkin laitoin Jymylle koulusatulan ja kanget päähän. Menin taas jonkun reilun puoli tuntia ja Jymy oli ihan super hyvän tuntunen. Oisin voinu ratsastaa sitä, vaikka miten pitkään. Harjoiteltiin vähän vastalaukkaa, joka onnistu tosi hyvin! Kertaakaan se ei tarjonnu vaihtoja ja teki jopa kokonaisia ympyröitä vastalaukassa! Edistystä siis havaittavissa. Loppuravien jälkeen lopetin tyytyväisillä mielin. 
Huomenna käyn koulun jälkeen ostamassa koulukirjoja ja sen jälkeen käyn ratsastamassa Jymyn. Huomenna teen myös vähän pidemmän postauksen kun olin eilen eli keskiviikkona estetunnilla Barolla. Tämän postauksen kuvista kiitos Tarulle (paitsi eka) ja ne on otettu keskiviikkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti