Sivut

lauantai 20. huhtikuuta 2013

flunssailua ja treenailua

Pitihän se arvata, että tämä flunssa löysi tiensä minunkin luokse! Arggh.. Tällä hetkellä on kyllä niin tukkoinen olo, että ei oo taas pitkään aikaan ollu. Tuntuu ettei pysty oikein hengittämään kunnolla. Mutta sillä se lähtee millä on tullukin, tai sitten ei.


No kuitenkin asiaan eli meille kuuluu ihan tavallista. Keskiviikon kouluvalkka meni super hyvin! Valmentajan mielestä kehitystä on tapahtunut taas positiiviseen suuntaan ja laukkakaan ei kuulma ole niin huono mitä olen sen ajatellut olevan. Tehtiin käynnissä ja ravissa pohkeenväistöjä ja avoja kaikissa askellajeissa paljon. Ja saatiinkin kotiläksyksi tehdä Jymyn kanssa paljon pohkeenväistöjä ja avoja. Pohkeenväistöjä pääasiassa ravissa ja avoja laukassa. Nämä harjoitukset vahvistavat takaosaa ja sen avulla saan varsinkin laukan paremmaksi. Torstaina kaverini läpiratsasti miulle Jymyä. Jymy vähän suuttui miun kaverille ja yritti aluksi taistella kovasti apuja vastaan. Oon huomannu muutenkin, että Jymy nykyisin "jännittää" vieraita ihmisiä sen selässä eikä haluaisi niiden kanssa työskennellä kunnolla. Jymy onneksi kuitenkin nyt ymmärsi ettei kannata taistella vastaan ja kulkikin sitten hyvin! :) Kiitoksia vaan kaverilleni. Eilen sillä oli vapaa ja tänään menin sillä ulkokentällä vähän kavaletti treeniä parin tallilaisen seurana. Jymy oli lievästi taas innoissaan, mutta malttoi onneksi kuitenkin jonkun verran kuunnella miunkin apuja alku intoilun jälkeen. Huomenna käydään vähän katsomassa minkälaisessa kunnossa maastot on.
syksy 2012
Tänään hyppäsin myös tallin ponilla Vennalla. Sillä olikin varsinainen tamma-päivä ja innostui vähän pukittelemaankin. Muutamien yritys pukkien jälkeen se kuitenkin luovutti ja toimi nätisti. Menin sillä vähän yksittäistä puomia ja pari yksittäistä ristikkoa. Loppuun paristi pienen kolmen esteen radan. Laukat vaihtui mukavasti aina esteen päällä ja Vennalla pystyi helposti säätämään laukkaa ja passaamaan sen oikeaan hyppypaikkaan. Ihan super loistava ja ihana poni, pienellä temperamentilla höystettynä ;)

Ainii! Ja ostin Tuovilta tämmöisen täysin käyttämättön satulahuovan 15e :) Sopii Jymylle! I love it<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti