Sivut

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Barolla estetunnilla :)

No niin, nyt siis vuorossa kunnollinen postaus keskiviikon estetunnista. Miulle piti alunperin olla Pootsi, mutta se sitten onnekseni vaihtuikin Baroon. Olin tositosi ilonen!


Alhaalla näkyy meidän tehtävä. Aluksi verkkailtiin itsenäisesti ja sitten mentiin missä näkyy lävistäjällä tuo okseri niin siinä neljää laukkapuomia kolmen metrin väleillä. Tämän jälkeen siirryttiin tuolle linjalle, jossa oli kavaletit ja niiden välissä pysty. Kumpikin väli oli noin 6,3metriä. Molemmat nämä tehtävät sujui Baron kanssa hyvin. Aluksi oli taas vaikeaa hahmottaa, että mistä paikasta Baro ponnistaa mutta nopeasti se taas muistui mieleen.

Sitten hypättiin kuten olen tuohon piirtänyt eli tultiin ristikkookseri ja sen jälkeen uralle ja kulmaan tehtiin voltti, jossa mentiin puomin yli. Voltin kooksi tuli reilu 10metriä, eli esteellä piti jo näyttää hyvin suuntaa ja kääntää heti alas tultua hyvin. Myöhemmin tästä pystyltä jatkettiin suoraan takaisin ekalle okserille. Tässä en aluksi saanut kaarevalle uralle Baroa oikeaan laukkaan, vaikka sinällään se ei haitannut koska kaarre oli niin loiva. Mutta aina tulee sujuvampi kun on se laukka mikä pitää ja myöhemmillä kerroilla sainkin sen kun tein Barolle hyvin selväksi mitä tarkoitan. Barolle pitää aina välillä tehdä rautalangasta laukanvaihtaminen, myös esteiden päällä! Se ei aina tajua vaihtaa ja saattaa sitten helposti puksuttaa vastalaukkaa tai ristilaukkaa.
esimerkki siitä miten yritän vääntää rautalangasta vaihdon onnistuneesti, tosin oma alaspäin oleva katse ei auta!
Loppuun mentiiin tätä pienenä ratana, jossa keskityin juuri nuihin laukkoihin, että tuli oikea laukka alas tullessa ja jokaisella esteellä ne tulivat kun siihen oikein keskitty. Istuntakin on juuri sen näköinen, ettei muuhun oo keskitytty..
Mutta kuten tekstistä voi päätellä tunti meni oikein hyvin ja oli taas ihan huippu kivaa :) Baro on yksinkertaisesti vaan niin huippu! Postauksen kuvat on ottanut jälleen Taru, kiitos!

3 kommenttia:

  1. Sulle on haaste mun blogissa!:) http://carmen-iida.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siut on haastettu !
      http://tarujapoots.blogspot.fi/2013/04/42-haaste.html

      Poista