Sivut

perjantai 19. huhtikuuta 2013

keskiviikon estetunti

Hei, pahoittelen taas pitkittynyttä postausta..
kesä 2010
Menin jälleen Barolla estetunnille. Mentiin alkuun ravissa kolme puomi ympyrällä ja sen jälkeen kahta puomia/kavalettia laukassa. Kavalettien väliin piti saada 4-3 laukkaa ja väli oli 14 metriä. Tämä sujui ihan hyvin, kun tajusin että mistä kohtaa piti ratsastaa. Sen jälkeen hypättiin pysty-okseri linjaa, jota tultiin kiinni viisi laukkaa ja eteen neljä laukkaa. Alkuun en hahmottanut viittä laukkaa ja tulinkin sen monesti 4,5 askeleella. Baro oli tosi reippaalla päällä ja pukittikin miulle kerran? Barolle pukittelu ei oo yhtään tyypillistä, mutta satunaisesti se sitä saattaa tehdä. Sitten hypättiin paristi pysty vinoon ja sitten paristi tultiin trippeli. Nämä onnistui ongelmitta, ja sain niihin sujuvat lähestymiset ja hypyt + laukatkin vaihtuivat. Sitten tultiin koko homma ratana. Keskityin paljon juuri nuihin laukan vaihtumisiin. Joka onnistui hyvin!

Tässä pieni kooste video tunnista, alkuverkkoja ja muita ei näy. Mutta nuita varsinaisia hyppyjä näkyy. Pahoittelen sitä miten tuo laatu meni noin huonoksi. Latasin nimittäin tuon ohjelman tänään ja tein sillä tuon koosteen, kun movie makerilla en saa koostetta tehtyä kun järkkärinvideot on väärässä muodossa. Jos jollain on joku ohjelma suositella tai muuten osaa auttaa niin saa neuvoa! En silti ymmärrä miten laatu meni näin huonoksi. Videosta en myöskään poistanut ääniä, joten saatte kuunnella niiden kanssa kun sitä joskus toivottiin :)
Ja tässä tuo viimeinen pikku rata vähän parempi laatuisena, jos joku ei tuota huono
 laatuista kuvaa halua katsoa.

Muistattehan käydä edelliseen postaukseen tai tähän 
antamassa postailu ehdotuksia / parannus ehdotuksia!

3 kommenttia:

  1. Videopostaus olis kiva!! :) Ja oli tosi kiva kattoo noita videoita kun oli äänet :)!

    Inka

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva video :) SOri en osaanut tarkentaa :DNytpä sitten sekin mulle opetettiin joten ens kerralla joko toivottavasti paistas aurinko :) Postaus ehotuksina MyDay, videopostaus vaikka Tuovin kaa tai joku muu, tai joku esim. päivä Jymyn silmin, mitä teet usein Jymyn kanssa - mitä olet kokeillut, mitä haluaisit kokeilla- jaaa sitten joku vaikka esittelet Hepokangasta, kerrot plussia ja miinuksia ja sitten millaista hepokankaalla on nyt ja millaista ennen, mitä toivoisit enemmän ( esim. hevosia, poneja tai jotain muuta) :) Ja kannattaa ottaa nuista kommentoineista sananvahvistuspois, koska oni jättää kommentoimatta sen takia :/

    VastaaPoista
  3. MyDay -postaus olisi huippu! Samoin itse ehdottomasti tykkään katsoa noita valmennus-/tuntivideoita ilman musiikkeja, nimenomaan näin, että kuuluu valmentajan ääni. Kiva postus!

    VastaaPoista