Sivut

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kuvia, kuulumisia ja vastaus arvoitukseen


Heippasta, tässä postauksessa on eiliseltä koulutunnilta Sandran ottamia kuvia (kiitos!). Menin tunnille taas kangilla. Mentiin aluks ravissa asetuksia sisälle ja ulospäin, jonka jälkeen otettiin jalkkarit kaulalle ja mentiin siis tietysti perusistunnassa kokoajan. Tehtiin uran sisäpuolelta käynnistä/ravista laukan nostoja. Sain yhtä kertaa lukuun ottamatta hyvin nostettua sen laukan mikä piti nostaa. Keskelle pitkää sivua tehtiin myös keskiympyrä tai voltti. Jymy toimi kokoajan ihan ok, ei mitenkään parhaiten mahdollisesti johtunee varmaan siitä että ollaan pari päivää vaan maastoiltu. Mutta kuitenkin oon ihan tyytyväinen tuntiin.
pakollinen kaverikuva
Tänään olin ennen koulua aamutallissa ja sieltä kiirehdin jopa ajoissa kouluun. Koska meidän estetunnilla ei olisi ollut kuin vain pari ihmistä niin se siirrettiin huomiselle. Sain myös eilen kuulla, että meillä on HHPC (hevoshullu power cup) karsinnat perjantaina. En oo tainnu blogissa mainita vielä tästä asiasta edes ollenkaan? Tai tarkoituksenahan oli miulla alunperin hakea Vertillä siihen, mutta koska alkuvuonna ei päästy sen kanssa kunnon hyppytreeneihin niin en sitten sillä voi/viitsi hakea kun luokkana on esteillä kuitenkin jo 90cm. Koulussa HeC seurakarsinnoissa ja HeB aluekarsinnoissa. Nämä seurakarsinnat piti olla jo aikoja sitten, mutta tämän herpesviruksen takia ne jouduttiin siirtämään. Ja eilen saatiin sitten valita kolmesta päivämäärästä meille sopiva päivämäärä jolloin suoritetaan radat (koulu+este). Eli koulu- ja estetuomari käy talleittain tsekkaamassa kouluradan ja esteradan, joiden perusteella seuran parhaiten pärjänneet junnut pääsee sitten aluekarsintoihin. Olin kuitenkin jo tovi sitten luopunut ajatuksesta koko power cupin suhteen mutta sitten sain valmentajaltani "tarjouksen", että voisin hakea siihen Barolla. Ja oikeastaan tää oli niin hyvä tarjous, että en voinut kieltäytyä. Oon käytännössä koko talven hypänny sillä ja se on ennestäänkin jo tuttu, joten miksi ei. Joten olen siis hakemassa Barolla HHPC ja toivon mukaan pärjätään perjantaina sen verran hyvin, että päästään seuraavalle tasolle kilpailemaan. Tää tulee nyt tosi tosi nopeesti, enkä oo todellakaan treenaamalla treenannu näitä karsintoja varten.. Joten siksikin on hyvä, että huomenna on se estetunti. Kouluratakin pitäisi ehkä mennä kerran ennen varsinaista suoritusta.

Kuten kaikki arvanneet olivatkin arvanneet niin Baro on ehdottomasti lähdössä aluehallimestaruuksiin ja juuri sitä ennen edelliset kaksi päivää meillä on Hannulan valkat, joten ainakin saadaan tehotreeni ennen niitä. MUTTA en suinkaan ole lähdössä yhdellä hevosella. En kuitenkaan viitsi sinne yksi hevonen kopissa lähteä (muilla jo oma kyyti). Aluksi tietysti mietin Verttiä, mutta koska sillä ei oo nyt ollut kunnon estetreeniä alla niin ei ole järkeä lähteä kokeilemaan. Tänään sainkin sitten älynväläyksen, että minähän otan sitten Jymyn mukaan ja hyppään sillä aluemestaruudesta. Suokkienmestaruus on 90cm, joka on meidän treenillä aika "iso" luokka, mutta lahjattomat treenaa vai miten se meni? :D Selvennykseksi vielä valintaani se, että Jymyn jalat ei ole mitenkään reagoineet kertaakaan hyppäämiseen joten miksi ei mentäisi hyppäämään pari luokkaa. Tarkoituksena ei ole kuitenkaan kiertää koko kesää estekisoissa vaan ihan satunaiseksi mielenvirkistykseksi käydä hyppäämässä. Nyt on hyvä tilaisuus ottaa se mukaan kun traikussa on yksi paikka vapaa ja Baronkin kannalta se on hyvä ratkaisu, koska se jännittää vähän matkustamista niin sillä on "tuttu" kaveri matkassa mukana. Jymy ja Baro on karsinanaapureita, joten jotenkin ovat jo tuttuja toisilleen. Starttaan molemmilla 80cm ja 90cm luokat.

TEAM MJB lähtee matkaan 5.5! Tästä ideasta sainkin taas iiiissoooon kasan motivaatiota treenaamiseen ja odotankin super innolla huomista treenipäivää, jolloin miulla on jopa kolme ratsastettavaa (jymyn ja baron lisäksi vertti). Yhden kyllä käyn jo ennen koulua ratsastamassa, koska muuten loppuu päivästä tunnit kesken.
                                                    Justin Bieber ft William - That Power

3 kommenttia:

  1. HURRAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Olen superiloinen! Ihanaa!! Siellä nähdään!

    VastaaPoista
  2. Onnea kilpailuihin! Siinähän saa jo kovasti ratsastella, kun neljä kertaa starttaa yhden päivän aikana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) joo miulla tää on nyt toinen kerta kun on useempi heppa matkassa, mutta neljässä radassa on kyllä tekemistä :D

      Poista