Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2013

valmistautumista ja muutama ostos!

Kisoihin valmistautuminen etukäteen jatkui tänään. Tykkään yleensäkin tehdä asioita valmiiksi ettei kerralla olisi niin paljoa tekemistä. 

Tänään kävin ostamassa hävinneiden kisahanskojen tilalle uudet. Valkoisissa hanskoissa oli aika huono valikoima, johtunee siitä ettei talvella ole paljoa myyntiä. Onneksi kuitenkin löytyi yhdet minulle sopivan kokoiset Roecklin Meredith Michaels-Beerbaum -hanskat. Tämmöiset samanlaiset miulla oli ne edellisetkin ja miulla on näitä myös kahdet mustina. Nää istuu omaan käteeni hyvin ja on hyvät ratsastaa. Miksi vaihtaa kun on hyvät! Lisäksi huomenna Iida tuo miun hiusverkon/hiussoljen. Iida tilasi sen Hööksiltä miulle kun sillä oli jotain ostoksia sieltä. Pitänee opetella tekemään hyvä nuttura sitten kisoihin! Lopuksi tallilla kävin vielä varmistamassa, että trailerin ovet aukeavat (saattavat talvella joskus jäätyä). Aluksi en saanut niitä auki, mutta sitten iskä sai ne jotenkin auki. Kävin laittamassa lukkoöljyä siihen lukkoon ettei se jäätyisi. 

Tänään sitten parin muun tallilaisen kanssa laitettiin muutamia esteitä maneesiin ja hyppelin niitä sitten myös Jymyn kanssa. Laitettiin melkein kaikkien alle jotain erikoisjuttuja. Meille ne ei vaikuttanu mitenkään kun ei Jymy koskaan kato mitään.. Jymy oli siis taas ihan huippu itsensä! Tein aika nopean alkuverkan ja hyppäsin kaikki esteet muutaman kerran ja vikaks vielä pienen radan. En ottanu hirveesti hyppyjä. Sitten vaan loppu verkka ja esteiden raivaus. Anteeksi, etten jaksa nyt tarkemmin selostella mitä tehtiin.

Huomenna onkin sitten vähän pidempi päivä ja enemmän hommaa. Meen ensin aamulla aamutalliin ja heti perään miulla on 12-13 Helkyn kouluvalkka. Sen jälkeen pesen Jymyn. Lopuksi pitää vielä puhdistaa omat ja hevosen varusteet, sekä etsiä kuljetuskamat valmiiksi ja huomiset kisakamppeet. Tulee varmaan pitkä päivä, mutta ei se haittaa! Katsotaan jos saisin vaikka valkasta kuvia ja muutenkin huomisesta päivästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti