Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Akin treenissä part 3

Viimeisenä valmennuspäivänä eli tänään mentiin pientä rataa. Menin valmennukseen Barolla ja edellispäivän perusteella olin hyvillä fiiliksillä menossa valkkaan. Alla olevat kuvat on ottanut jälleen Minttu!

Verkattiin jälleen itsenäisesti hepat ja aloitettiin sitten tuolla suoralla linjalla, jossa väli oli 17m. Siihen piti saada otettua kuusi lyhyttä laukkaa. Ekalla kerralla tuli viisi, mutta toisella kerralla sain otettua kuusi. Sai todellakin tulla lyhyessä laukassa ja koottuna. Seuraavalla kerralla tultiin koko rata jo niin, että tultiin linja, sarja ja toinen linja. Ekalle linjalle kuusi laukkaa, sarjalle kaksi ja viimeiselle linjalle neljä. Toisella kierroksella vähennettiin jokaisesta välistä yksi laukka. Ja kolmannella kierroksella otettiin ensimmäiseltä linjalta vielä yksi laukka pois eli tultiin se neljällä laukalla ja siihen sai tulla hyvin sujuvaa laukkaa.


Tänäänkin Baro toimi tosi hyvin! Se on vaan niin kiva, rehellinen ja auttavainen! Se tekee kaikkensa ratsastajan eteen. Ainut ongelma oli, että se jäi välillä ristilaukalle. Lopussa tultiin rata isompana (ehkä n. 100-110cm)  ja siinä sitten ite mokasin. Rupesin jälleen jännittämään isompia esteitä ja ratsastin vaan pohkeet kiinni esteelle enkä ollenkaan katsonut kunnolla paikkoja jne. Ihanana heppana Baro pelasti joka kerta ja hyppäsi esteet todella huonoistakin paikoista. Vertti tai Jymy ei ois ikinä hypänny tommosista paikoista. Sitten tulin radan uudelleen vähän kontrollimmassa laukassa kaarteessa ja sen avulla löysin taas hyvät paikat hypyille. Tyytyväisin mielin saatiin siihen lopettaa :)
Oon niiin tyytyväinen koko viikonlopun valmennuksiin (hevosen vaihdosta huolimatta). Tekee tosi hyvää ratsastaa välillä myös muillakin hepoilla. Ja varsinkin Baron kanssa hypätessä saan aina paljon rohkeutta itelleni lisää kun se auttaa niin paljon! Ihan super viikonloppu treenit, kiitos siitä Akille! Ei valittamista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti