Sivut

maanantai 18. helmikuuta 2013

kärsimystä ja iloitsemisen aihetta!

Maanantain koulupäivät on niin tuskaa! Miulla on maanantaisin tunti-hypäri-tunti-hypäri-tunti. Todella turhauttavaa olla koulussa 8-15.40 varsinkin kun kokoajan on pitkiä taukoja ilman oppitunteja. Tosin siinä on kyllä se hyväkin puoli, että hypäreillä kerkiää hyvin tehdä aina läksyt joten ei jää kotiin tehtäviä yleensä kuin viimeiseltä tunnilta. Tänään miulla oli terveystietoa, yhteiskuntaoppia ja ruotsia.
Iloinen uutinen on se, että miun maksut ovat rekisteröityneet kipaan ja pääsin ilmottautumaan kisoihin! JEE! Kisakausi alkakoon! Starttaamme siis Jymyn kanssa sunnuntaina aluekoulukisoissa HeB K.N. Specialin. Harmi ettei kisoissa saa mennä kuin yhden luokan, tosin muut ohjelmat olisivatkin olleet HeA:n ohjelmia joten ei ehkä oltaisi kuitenkaan menty niitä vaikka olisi voinutkin. Näissä on siis rajattu luokat sillä tavalla, että voi osallistua vain yhteen luokkaan.

Ennen sunnuntain kisoja pitää kuitenkin käydä ostamassa uusia nappeja miun kisatakkiin. En tajua miksi siitä lentelee ne kaikki napit. Uskokaa tai älkää niin takki ei siis ole minulle mitenkään pieni tai ei edes tiukka mistään kohdasta! Kaikki napitkin olin ommellut kahteen kertaan kiinni, niin siltikin ne irtoaa.. Ihmeellistä, mutta totta. Viimeksi kinkkukisoissa miun kisatakissa olikin enää kaksi nappia jäljellä, vaikka siinä kuuluisi olla neljä .. :D

Tänään kävin ratsastamassa Jymyn ulkokentällä, kun maneesin katolta tiputettiin lumia niin ei uskaltanut mennä maneesiin. Ratsastin Jymyn hyvin pohkeesta liikkumaan eteenpäin ja ratsastin tuon kouluohjelman kerran läpi. Se sujui ihan hyvin, tosin meidän rata oli vähän isohko verrattuna oikeaan rataan. Mutta muuten joo. Huomenna pyydän, että jos valmentajani voisi katsoa kerran kun meen sen radan niin saisin vinkkejä mitä treenata nyt ennen kisoja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti