Sivut

lauantai 9. helmikuuta 2013

kangilla harjoittelua

Aamutallin tehtyä suuntasin ratsaille. Olin jo aikaisemmin viikolla miettiny, että pitäs mennä kangilla joku päivä. Tänään oli sopiva päivä mennäkin. Ja jatkossa ruvetaan menemään n. 1krt/vk niillä, koska meillä on tavoitteena syksyllä startata HeA:ta aluemestaruuksissa viimeistäänkin. Kuvat ottanut Sari T, kun saan Tuulilta kuvia niin saatte sitten nähdä niitäkin. Varoitan kuvia on paljon, koska en osannut valita kaikista!

Alkuun verkkasin käynnissä ja ravissa. Sen jäkeen tein pohkeenväistöjä ensin uralla ja sen jälkeen uralta pois tai keskihalkaisijalta uralle. Uralla väistöt onnistui moitteettomasti, mutta uralta pois tai keskihalkaisijalta uralle niin Jymylle tuli kiire ja se meinasi karata avuilta. Muutamat onnistuneet kuitenkin saatiin.
Laukassa menin keskiympyrällä normaalia laukkaa ja sitten välillä kokosin myös vähän laukkaa. Loppuun sitten keventelin ja ratsastin eteenalas. Jymy yllätti positiivisesti! Se kulki melko rentona kokoajan, vaikka väistöissä se vähän kuitenkin jännityikin. Mutta muuten meni kyllä hyvin ja tuli kivoja kuvia! :)

2 kommenttia: