Sivut

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI LUUKKU 2

Tässä postauksessa vuorossa tuotteita mitä haluaisin itelleni joululahjaksi. Todennäköisesti näistä mitään en saa, mutta nää on semmosia toiveita :)

Eli ylhäällä vasemmalla Canonin järjestelmäkamera. En välttämättä ihan just ton mallista halua, mutta kuitenkin oon jo pitemmän aikaa halunnu järkkärin! Vois aina ite kuvata tallilla heppoja, kotona koiria, maisema kuvia jne.. Ja valmennuksiin ois helppo vaan pyytää joku kuvaamaan kun ois kamerakin :D Tulis aika tarpeeseen, koska en omista mitään muuta kameraa kun mikä puhelimessani on. Ja sillä ei saa minkään näköisiä liikekuvia ja muutkin kuvat mitä sillä ottaa niin ne on aika pieniä vaikka suht hyvä laatuisia. + Puhelimen zoomi on tosi huono!

Ylhäällä keskellä Kingslandin punaset ratsastushousut <3 I-H-A-N-A-T ! Haluisin, mutta en sit tiiä miltä ne miun jalassa näyttäs. Pitäs melkein jossain kokeilla. Miulle kävis kyllä jonkun muunkin merkkiset kuin KL, jos ne ois punaset ja hyvin istuvat.

Ylhäällä oikeella Samshieldin kypärä. Tästä oon myös jo useemman vuoden haaveillu. Tän pystys tilaamaan netistä tuunattuna. Ois kiva, koska sitten ei ainakaan ihan heti löytys samanlaista kypärää vastaan :) Mutta miun budjetille vähän liian kallis (tuunattuna n. 900-1000e)..

Alhaalla vasemmalla Kingslandin pipo. Tämäkin on pitkään ollut ihailun kohteena, haluaisin! Joko sinisenä tai sitten semmosena kivan ruskeena. Mutta koska KL maksaa niin sen taki ei oo tullu hankittua, mutta ainahan sitä voi toivoa että joulupukki tois tän miulle pakettina. ;)

Lisäksi sitten toivoisin lahjakortteja Cubukseen ja H&M:lle :) Tai varusteeseen ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti