Sivut

maanantai 17. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI LUUKKU 17

Top 10 TV-sarjat ja elokuvat
Tässä siis kymmenen eniten seuraamaani tv-sarjaa ja elokuvia. Kaikki tv-sarjat ei ole enää nykysin telkkarissa pyöriviä.
Ei varmaan kovinkaan monelle mikään yllätys? Mutta joo oon seurannut tooossiii pitkään ja todellakin tykkään! Vaikka joskus juonenkäänteet ja tapahtumat on hölmöjä, mutta jotenkin oon jääny koukkuun eikä tän kattomista voi lopettaa :D
 Vampyyripäiväkirjat. Nyt tulee telkkarista toisen kauden uusintoja, mutta odotan innolla että uusi kausi alkaisi. Kuvassa sarjan kolme päähenkilöä: vampyyri-veljekset Damon (vas.) ja Stefan(oik.). + Elena, joka on Stefanin tyttöystävä ja ihminen. 
The O.C.. Love it <3 Tv-sarja, jota on aikaisemmin näytetty telkkarissa. Sarjassa on neljä tuotantokautta ja valitettavasti sarja on jo päättynyt. Oon kattonu kaikki nää varmaan 50kertaa (omistan kaikki tuotantokaudet), omasta mielestäni ehkä paras sarja ikinä! Kertoo neljän nuoren elämästä Orange Countyssa (L.A). 
Tämä myös yksi parhaista sarjoista! Eli espanjalainen tv-sarja Serranon perhe. Myös tämä sarja on jo loppunut, mutta tulee usein katsottua kun omistan muutaman tuotantokausi boxin. Ja tavoite ostaa kaikki loputkin. Kertoo kahden perheen yhdistymisestä ja sen ongelmista ja elämästä. Perheeseen kuuluu sitten isä, äiti, kolme poikaa ja kaksi tyttöä. 
Viimeinen tv-sarjoista, muttei vähäisin. Ehkä näihin muihin verrattuna ei niin tunnettu, mutta ite tykkäsin tosi kovasti! Tämäkin loppunut jo, mutta näytetty useat kerran uusintoina telkkarissa. Sarja kertoo kun Ava joutuu ottamaan huostaansa siskonsa lapset siskonsa ja miehen kuoleman jälkeen. Yllättäen sijaisäitinä ei ole helppoa.
Tarvitseeko edes esitellä? :D Ei varmaankaan, mutta ihana elokuvasarja josta on tullut kaikki kirjatkin luettua.
Ihana leffa! Ehkä ajoittain hieman surullinen, mutta kertoo sotilaasta joka rakastuu kotipaikkakunnallaan nuoreen naiseen ja joutuu lähtemään rintamalle. He rupeavat lähettelemään kirjeitä toisilleen, josta suhde saa alkunsa. 
Tykkään myös näistä Step Up -leffoista, joista miulla taitaa olla ykkönen ja kolmonen. Näistä kuulee aina kivoja kappaleita ja leffat ovat mukaansa tempaavia!
En usko, että tätäkään tarvii sen enemmän selitellä..? :D
Magic Mike, päivisin tekee töitä raksalla ja öisin sitten yökerhossa. Elokuva seuraa Mikea, kun tämä ottaa suojaansa uuden tulokkaan Kidin ja opettaa pojalle bilettämisen jne. Ei kauheen hyvää juonta, mutta kattomisen arvoinen ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti