Sivut

lauantai 1. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI: LUUKKU 1

 Pahoittelen että ensimmäinen luukku tuli nyt myöhässä! En millään eilen jaksanut enää tulla koneelle kun tulin kotiin vasta 22...
 Eli tässä varusteita mitä haluaisin Jymylle :) Niin kun näkyy niin ei oo kauheesti toiveita kun meillä on jo vähän kaikkea.

Ylhäällä vasemmalla on Back On Track suoja(t). Nää ois sellaset tallisuojat. Siis en todellakaan tarkoita että ne ois siihen tarkoitukseen että suojaisivat kolhuilta tai vst eieieii! Vaan nää BOT suojat edistää verenkiertoa. Tässä tuoteselitystä: "..Infrapunasäteilyllä on todettu olevan kipua lievittävä vaikutus, lämpö vähentää lihasjännityksiä ja parantaa verenkiertoa. Jännittyneet lihakset rentoutuvat ja paranemisprosessi nopeutuu nivelissä ja lihaksissa..". Nää varmasti auttais aina rasituksen jälkeen palauttelemaan jalkoja ja auttaa jalkojen pysymistä kuivina. Näidenkin hankkimisen esteenä on ollut hintaluokka. Nää maksaa n. 90e/pari.

Keskimmäisenä ylhäällä on kylmäyssuojat. Nämäkin auttaisivat jalkojen hyvinvoinnissa! Linimenttiähän oon tähän asti käyttänyt, mutta kun ne jää vähän siihen hevosen ihoon inhottavasti ja Jymyllä ei voi kaikkia linimenttejä käyttää niin siinäkin tää vois olla hyvä vaihtoehto. Eikä tarvitsisi millään letkuilla kylmätä jalkoja. Nämäkin ovat melko arvokkaat n. 55e/pari. Mutta oon tosissani harkinnut näiden hankkimista koska ois niin kätevät!!

Ylhäällä oikeella on pitkäkaulainen ruskea fleeceloimi. Tälle ois tarvetta, koska miulla ei ookkaan kun yksi pitkäkaulainen fleeceloimi ja se on himpun liian pieni Jymylle. Joten uusi olisi hyvä! Tää ei varmaankaan ois ees kovin kalliskaan, varmaan jossain vaiheessa ostan kun en usko että vanhemmat haluaa miun hevoselle mitään ostaa :D Varsinkin kun niiden mielestä meillä on jo tarpeeks loimia..

Sitten viimeisempänä ja varmasti listan kalliimpana on Henri De Rivelin koulusatula. Meidän tallilla miun valmentajalla on myynnissä yksi tämä ja miulla olisi tarkoitus ostaa tämä kun sain sen vanhan koulusatulan myytyä. Kun ollaan Jymyn kanssa kouluratsukko (ainakin yritetään) niin tarvitaan siihen myös koulusatula, koska estesatulassa oma istunta kärsii ja pahasti! Iskällekin jo vihjailin, että tää ois hyvä ja OIKEESTI tarpeellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti