Sivut

torstai 20. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERI LUUKKU 19

Hiihtoratsastusta!
kuvat on viime vuodelta!
Eli käytiin eilen Tuovin kanssa hiihtoratsastamassa Jymyllä. Tuovi siis oli suksilla perässä ja mie ratsastin. Olin tallilla jo joskus 14.30 ja rupesin heti laittelemaan Jymyä valmiiks, jotta päästäs ees jotenkin valosan aikaan. 
Matka alkoi ihan hyvin, kunnes päästiin yhdelle suoralle jossa nähtiin hirviä. Pientä jännitystä todellakin oli ilmassa, koska ei tiedetty että miten Jymy mahtaa reagoida hirviin eikä tiedetty mihin suuntaan ne hirvet lähtee. Onneksi ne päätti sitten poistua metsään ja onneksi Jymy ei ottanut mitään hepulia niistä hirvistä vaan kattoi kuin ois ollu jotain vanhoja tuttuja :D fiksu heppa!
tässä näkyy hyvin nuo valjaat, jotka on tilattu Hööksiltä viime talvena. ei mitkään kovin laadukkaat mutta ajavat asiansa ihan hyvin!
Oli kyllä tosi hauska reissu! Jymykin tykkäs tosi paljon ja oli kyllä taas niin intona siellä maastossa! Pitää jatkossa käydä vähän aikaisemmin tuolla maastossa kun tuli niin nopeasti jo pimeää ettei oikein voinut pidemmälle lähteäkkään joten tehtiin aika lyhyt lenkki. Mutta ensi viikolla uudestaan!!

3 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa :). Mutta hei, hui kun alko pelottaa ne hirvet. Onkohan ne "sudet" tai "kummitukset" jotka kuhisee Skinnyn mielestä joka pusikossa sittenkin hirviä :D?? Ajatella jos se ei kattelekaan turhia, on nimittäin nyt ruvennut tsiikailemaan mettään vakuuttuneena siitä että siellä välillä on jotain. Täytyy alkaa opetella jotain trapetsitemppua jolla jalkaudun salamana selästä JALOILLENI maahan ennenku hevonen lähtee jos tulee hirviä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pimeällä/hämärällä siellä voi ollakin hirviä! tosin onneksi hirvet yleensä lähtee karkuun, mutta hevosethan aistii ne paljon kauempaakin jo. Joten ei oo mahotonta, että se niitä kuuntelis! hahah :D

      Poista
    2. Hui. Toivottavasti menisivät tosiaan karkuun meidän valoja. Minä yritin laulaa tänään joululauluja, mutta kai ne kuulee meijät ilmankin ;).

      Poista