Sivut

tiistai 20. marraskuuta 2012

tavotteita + viikko-ohjelma

Ajattelin jatkossa ruveta pitämään sellaista viikko-ohjelmaa. Ajatuksena olisi, että tekisin sen aina maanantaisin blogiin ja kertoisin mitä suunnittelen tekeväni Jymyn/V:n kanssa viikolla.

Tämän viikon viikko-ohjelma:
MA= Kevyt hölkkä maneesissa ilman satulaa
TI= Koulutunti (tehtiin pohkeenväistöjä ja vähän vastalaukkaa)
KE= J: Tuuppailua maneesissa tarkoitus tehdä avoja ja saada rennoksi. V:llä estetunnille, joka on varmaan tosin puomi-kavaletti kun viikonloppuna on valmennukset.
TO= Jymyllä vapaa
PE= Kevyt treeni maneesissa
LA= J: Maasto jos on hyvä sää. V: valmennus
SU= J: Maasto/koulua maneesissa. V: valmennus

Eli näissä viikko-ohjelmissa jos ei ole molempia niin tarkoitan Jymyä. Vk-ohjelma voi vaihtua jos tulee tarvetta.

Lisäksi oon nyt pohtinu miun tavotteita molempien heppojen kanssa.

Jymyn kanssa ois tarkoitus valmentautua koulupuolella ja päästä mahdollisimman pitkälle. Haaveena ois päästä starttaamaan joskus HeA:ta sen kanssa. En näe tämän olevan mikään mahdottomuus, mutta se vaatii todellakin vielä treeniä. Ens kaudella haetaan rutiinia kouluradoilta HeC-B luokista seura-aluetasolla. Tavoitteena saada lähemmäs 60% . Mahdollisesti jos hyvin menee niin loppukaudesta voisi jossain harjoituskisoissa startata A:ta JOS siltä näyttää.

Vertin kanssa pitää harjoitella kääntymistä, varsinkin kulmasta ulos ratsastusta. Tarkoituksena olisi talven aikana käydä treenaamassa 80-90 ratoja kisoissa. Ulkokaudella tavoitteena olisi päästä hyppäämään 100cm ratoja, uskon tämän olevan realistinen tavoite. Ponnua löytyy kunhan vaan saadaan rutiinia ja tasaisuutta radoille. Kuitenkin maltti on valttia! Ei liian nopeasti siirrytä isompiin luokkiin, koska muuten tulee takapakkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti