Sivut

maanantai 26. marraskuuta 2012

Super onnistuneet valmennukset! + maastoilua

Jälleen onnistui valmennukset tosi hyvin!

Ekapäivä ei menny ihan niin hyvin, koska en saanut laukkoja vaihdeltua esteiden päällä ja tämän takia tuli sitten ongelmia esteiden välissä. Meillä oli toisella lävistäjällä kolmoissarja ja toisella lävistäjällä tavallinen sarja + molemmissa päissä kolme innarikavalettia. Näitä mentiin aina niin pitkään putkeen kunnes Aki sanoi, että riittää. Ekalla kierroksilla esteet oli ehkä 50-70cm (?) ja toisella kierroksella taas ehkä 80-90cm. Toka kierros sujui huomattavasti paremmin, miun pitää opetella ratsastamaan Vertillä vielä rennommin ja en saa laittaa jalalla enkä kädellä siihen hirveästi painetta ollenkaan.

Tokana päivänä hypättiin rataa. Otettiin muutamat verkkahypyt ensin pystylle ja sitten okserille. Vertti tuntu kokoajan tosi kivalle ja rennolle, tosi yhteistyö haluiselle. Ensin mentiin pienempi rata kerran, siinä esteet oli ehkä 80-90cm. Rata suju ihan hyvin, paitsi Vertti kulki vähän liian isossa laukassa sekä välillä tuli vähän ristilaukkaa mutta sain ne yllättävän nopeasti aina vaihdettua oikeaksi laukaksi. Toinen rata oli noin 90-110cm, omasta mielestäni viimeinen rata oli viikonlopun sujuvin rata Vertin kanssa. Vaikka yksi puomi tippuikin niin silti Vertti oli rento ja kuunteli apuja, sekä sain oikeita laukkamääriä tulemaan väleihin. Pitkästä aikaa hypättiin meille "isoa" rataa, ehkä yksiä isoimpia ratoja mitä ollaan Vertin kanssa hypätty! Vertti on niin super <3

Video kertokoon loput:

Sitten päätteksi kun oltiin esteet raivattu niin lähdettiin Tuovin kanssa maastoon, Tuovi lähti yhdellä yksäri heppa Kallella. Ensin mie menin eellä, mutta sitten laukassa K ei pysyny ihan lapasessa Tuovilla nii se sitten pyyhälti oli ja yritin siinä sitten Jymyä pidellä aika huonolla yrityksellä :D Sitten välissä ravailtiin ja käppäiltiin, käytiin vielä yhdellä suoralla jossa T&K laukkas eellä ihan kunnon kyytiä. Mie samalla sain hyvin "opetettua" Jymylle miten se voi rauhassa silti kävellä vaikka toinen lähtiskin laukkaamaan, ja että sen perään voi lähteä rauhallista ravia ja että kokoajan pitää olla lapasessa. En missään nimessä halua että se oppii mitään huonoja tapoja esim ryöstämistä tai vst. Mutta oli hauskaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti