Sivut

torstai 8. elokuuta 2013

Uusi banneri ja myynnissä loimi!

 Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. Nimittäin uusi banneri! Vihdoinkin joku vähän kesäisempi ja pirteämpi. Vaikkakin kesä on jo kohta ohi, mutta ainakin blogin ilme saa jonkun aikaa olla vähän kesäisemmän ja "pirteämmän" värinen :)

Tykkään itse TODELLA paljon tästä bannerista, se on juuri sellainen kuin halusinkin! Bannerin on tehnyt (kuten lukeekin) niin Anu. Anulla on siis oma heppablogi. Hän kertoo siellä hänen ja pv-tamma Kirpun treenaamisesta. En ole itse lukenut blogia vielä kovinkaan pitkään, mutta blogissa on paljon hyvä laatuisia kuvia ja myös jonkun verran videoita. Anu on tehnyt paljon hienoja bannereita!

Mitä mieltä te lukijat olette uudesta bannerista ja ulkoasusta?
Myös minun ja hevosten sivut päivitetty vähän aikaa sitten.


MYYNNISSÄ:
Mastan villasekoitteinen loimi 130cm. Mielestäni vastaa isompaa, koska tuli Jymyn mukana kaupassa ja oli Jymyllä yhden talven talliloimena. Ja Jymy on kuitenkin säkäkorkeudeltaan yli 150cm. Loimi on kuitenkin Jymylle liian lyhyt, jonka takia myyn sen pois. Jos olisi oikean kokoinen niin en möisi pois. Loimi on lämmin ja sopii hyvin talliloimeksi tai kuivatusloimeksi. Loimen etuosassa ja häntäremmin kohdassa on rispaantumiskohtia, mutta ne eivät mitenkään haittaa käyttöä. Muuten loimi on hyvässä kunnossa. Myydään pestynä! Hintapyyntö 13e / tarjous, jos postitetaan niin postikulut ostajalle.

Jos tarvetta niin laita sähköpostia: miiia-95@hotmail.com TAI laita viestiä facebookissa. :)

4 kommenttia:

  1. Kiva banneri, mutta mun makuun tausta saisi olla kirkaan vihreämpi, ehkä nyt hieman tumma. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos mielipiteestä, ite en ehkä tykkäis kirkkaasta niin tyydyn ehkä tähän :) katsotaan!

      Poista
  2. Kiva tää uus ulkoasu! :)

    inka

    VastaaPoista