Sivut

maanantai 12. elokuuta 2013

temppujen harjoittelua

Minttu oli taas sunnuntaina 11.8. kuvailemassa kun päästin Jymyn irti ulkokentälle. Aluksi harjoiteltiin vanhoja "temppuja", kuten jalka- ja kumarrustemppua. Lisäksi yritin opettaa huulen nostamis temppua, joka no onnistui ihan ok. Lisää harjoitusta niin kyllä se varmaan sen joskus sen oppii :D Yritin Mintun avustuksella opettaa Jymyä nostamaan myös jalkaa selästä käsin, mutta Jymy ei meinannut oikein hokaista sitä. Tähänkin tarvitaan lisää treenausta. Oli tosi kivaa puuhailla taas jotain muutakin hevosen kanssa kun aina vain ratsastaa. Tarkoitus oli myös irtojuoksuttaa, mutta sitten tajusin että yhdessä kulmassa ei ole aitoja (eikä lankaa) ja maneesikin oli varattu niin poni pääsikin sitten helpolla.
"jalka-temppu"

Jymy ei oo paras kumartamaan, mutta pitkästä aikaa muistuteltiin mieleen miten sitä piti tehdä :D Jymyllä menee toi toinen etunen aina tolleen oudosti, se ei hiffaa miten ois helpointa kumartaa.
En harrasta ilman kypärää menoa, mutta yritin opettaa Jymylle jalkatemppua selästä käsin kun oli joku joka voisi auttaa.
huuli-tempun opetusta :D

3 kommenttia: