Sivut

tiistai 13. elokuuta 2013

Back to school

Tänään alkoi paluu todellisuuteen eli arkeen..
Kävin eilen kampaajalla laittamassa taas hiukset johonkin kuosiin, me like! Miut löytää instassa nimellä: miiatanskanen


Paluu koulunpenkille ei tunnu tällä hetkellä kovinkaan mieluisalle loman jälkeen. Oli suorastaan vähän tympeää lähteä aamulla ajamaan koululle kun tiesi mikä odottaisi. Mutta kuitenkin oli ihan positiivista kun näki koulukavereita ja saa jonkinlaisen rytmin taas elämään. Onneksi meillä oli todella mukava kouluun paluu päivä: liikuntasalissa yhteinen tilaisuus ehkä 20min ja sit ryhmänohjaustuokio n. 30min. Sen jälkeen lähdettiin syömään Ravintola Louheen, käydään jatkossa täällä kouluruoka syömässä. Kelpaa! Tämän jälkeen loppui koulu. :D

Uusi kouluvuosi tuo tullessaan paljon uutta ja paljon vanhaa. Meidän koulu vaihtoi paikkaa Rantakylästä keskustaan. Sijainti on toisaalta paljon parempi ja esimerkiksi hypäreillä voi mennä käymään keskustassa jne. Koulutilat ovat mielestäni kuitenkin melko ahtaat, joten siinä kun kaikki 340 opiskelijaa odottaa tuntien alkua niin voi olla vähän ahdasta. Yhteisiä tiloja tai aulatiloja ei siis oikeastaan ole. Luokkahuoneet on kuitenkin ihan ok kokoiset. Jonkin verran on myös opettajia vaihtunut viime vuodesta, joka nyt ei tuo suuria ongelmia. 

Itselläni on edessä kauheat kolme ensimmäistä jaksoa. Ne ovat nimittäin ihan täydet. Eli joka päivä periaatteessa 8-15.50 koulua. Huhhuh, että tulee tekemään tiukkaa. Lisäksi pitäisi lukea tuleviin kirjoituksiin. Kirjoitan nyt syksyllä terveystiedon ja kirjoituksiin taitaa olla vajaa kuukausi aikaa. Enkä ole avannutkaan kirjaa... Edessä siis enää abi vuodet. Käyn lukion 3½ vuodessa, joten nyt alkaa viimeiset 1,5vuotta lukiossa, jossa viimeisessä puolessa vuodessa nyt ei kauheasti oli kursseja tai koulua. 

Kaiken lisäksi pitäisi aloittaa autokoulu, jotta pääsisin mahd. pian ajamaan autolla. Lisäksi tietty pitäisi hoitaa hevoset ja treenata kisoja varten. Unohtamatta töitä. Seuraava puoli vuotta voi olla tuskaa ja vaikeaa, mutta on tehtävä töitä sen eteen mitä haluaa.

2 kommenttia: