Sivut

torstai 1. elokuuta 2013

Estetunti 29.5

Löysin tän postauksen äsken ja jostain kumman syystä en oo tätä aikaisemmin julkassu. Joten koska miulla ei oo mitään uutta kerrottavaa niin saatte tämän. Tää on siis kirjoitettu tuolloin 29.5. :D Että en siis oo menossa lähiaikoina opistolle pomppimaan .
Olin Baron kanssa taas keskiviikkona tunnilla. Meillä oli toisella pitkällä sivulla lyhyt jumppa, pari yksittäistä estettä ja yksi kahden laukan sarja. Baro oli jälleen koko tunnin ajan tosi reipas ja välillä sain ihan kunnolla ottaa kiinni. Mutta Baro onneksi tulee myös hyvin kiinni.

Alkuun mentiin yhtä pystyä verkkana kootussa laukassa. Tarkoitus oli tuoda hevosia melko juureen ja saada ne ponnistamaan ylöspäin, sekä olemaan tarkkoja ja varovaisia jaloistaan. Baron kanssa tää oli melko helppoa ja onnistui ihan hyvin.

Sitten tultiin paristi jumppa pienenä ja sen jälkeen tultiin tätä jo ratana. Vikalla kerralla esteet oli noin 80-100cm eli ei siis mitään isoja. Tarkoitus oli tehdä kevyitä hyppyjä kisojen jälkeen. Tosin oon näillä näkymin menossa sunnuntaina Opistolle valkkaan hyppäämään :) Lisäksi oon super super iloinen Barosta kun rupesin ekoja kertoja siltä kunnolla vaatimaan vaihtoja esteiden jälkeen ja se teki paristi ihan puhtaitakin vaihtoja. En oo oikeastaan koskaan saanu Baron kanssa kunnon vaihtoja tehtyä. Kisoissa se kyllä vaihtaa yleensä pyytämättäkin, mutta kotona se on laiska vaihtamaan ja jatkaa mielellään vastalaukkaa tai ristilaukkaa. Se kyllä osaa vaihtaa, mutta ei helposti sitä varsinkaan puhtaasti tee. Mutta nyt kun kunnolla yritin ja pistin sen vaihtamaan niin löyty myös ne vaihdot. :) SUPER BARO!<3
vähän yli myötäämistä havaittavissa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti