Sivut

maanantai 5. elokuuta 2013

huonoa tuuria vai epäonnea..

Auto starttaa huomenna trailerin kanssa jälleen Joensuun klinikalle. Kyytiläisinä Vertti ja Jymy. 

Jymyllä uusiutui viikko sitten perjantaina ollut "kohtaus" . En tiedä miksi sitä edes sanoa, koska mitään vikaa tai ongelmaa mistään ei löytynyt. Nyt lauantaina se kuitenkin tuli taas ja nyt mennään kunnolla selvittämään klinikalle mistä tämä oikein johtuu. Lauantaina sillä ei tosin ollut mitään muita oireita kuin se raskas hengitys. Vaikka ei ollut läheskään niin pahaa kuin edellisellä kerralla. Jymyltä tähystetään kurkunpää/keuhkot tai jotain ja sitten sen lisäksi tehdään ultraus virtsakivien varalta. Toivottavasti löytyisi joku syy tapahtuneisiin! Onneksi sain näinkin nopeasti varattua ajan samalle päivälle kuin mille Vertti oli menossa. Vertille tehdään tarkastus/tutkinta siihen jalkaan minkä takia sitä ei ole päässyt kunnolla liikuttamaan.

Huono onni ei kuitenkaan tähän loppunut, vaan onnistuin olemaan maailman hölmöin ihminen tänään: Mentiin Mintun kanssa käymään tallin "lähellä" eli muutaman kilometrin päässä olevassa kaupassa. Oon siis nyt toistaiseksi ainakin yötä tallilla tai oon ollu lauantaista asti. (P.s täällä on ihanan rauhallista ja kivaa, tuntuu ihankuin olisin kotona <3 ) Matkaan lähdettiin siis tietysti miun skootterilla. No matka kaupalle sujui hyvin, mutta sitten kun oltiin lähdössä takaisinpäin niin kävikin niin että laitoin ajatuksissani skootterin boksiin sen avaimet ja laitoin boksin kiinni.. Lisäksi boksiin jäi miun kukkaro ja puhelin. Yritin Mintun puhelimella soitella äitille, että mitäs nyt teen ja voisko se tuoda varaavaimia mutta turha yritys kun ei kukaan vastannut. No sitten ei auttanut kuin työntää skootteri takaisin tallille.. Voi, että hävetti ihan kympillä työntää sitä mutta oma vika kun menin ne avaimet sinne laittamaan. Tai en ees oo varma, että onko ne avaimet siellä mutta en niitä mistään muualtakaan yhtääkkiä löytänyt niin ne todennäköisesti on siellä. Eihän siinä mennyt kuin sellainen 30minuuttia työntää sitä 100kg painavaa skootteria. Tulipahan ainakin hyvin lenkkeiltyä tälle päivälle :D Tuli muuten tosi kuuma! Tallille päästyä pääsi syömään ansaitusti kaupasta ostettua ruokaa.. Jotain hyvää ainakin.

Tämmöistä tähän päivään.. :D Toivottavasti huomenna jotain positiivista, sormet ja varpaat ristissä!

3 kommenttia:

  1. Voi sentään, oireet eivät kuulosta hyvältä. Tsemppiä teille ja toivottavasti löytyy joku ihan kiltti pieni vika joka on helposti hoidettavissa!

    VastaaPoista
  2. Jep, toivottavasti ei ole nyt esim. sitä pääntautia mitä siellä teilläpäin on liikkunut.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei ole, tosin en usko että on pääntautia kun on ihan erilaisia oireita. Mutta koskaanhan ei voi tietää.. :/

      Poista