Sivut

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Toinen leiriviikko ohi


Kylläpäs taas on mahtunut paljon yhteen viikkoon, ja tässä onkin vähän koostetta viikon tapahtumista.

Maanantaina olin maastossa Mintun kanssa. Mie menin Raadolla ja Minttu meni Jymyllä. Mentiin kevyt käynti-ravi lenkki ja tulipahan puhuttua ainakin taukoamatta koko matka :D
Maanantaina menin myös jälleen uudella tuttavuudella, hepalla nimeltä Tinroco "Tintti" (rotta) :D Se on meidän tallilla asuva yksäri, ja he tarvitsivat liikutusapua niin ahkerana jälleen suostuin. Tunsin itseni jälleen tosi pieneksi tuolla kyydissä! Ja askellajeissa oli kyllä istumista. Mutta kuitenkin ihan mukava tapaus. :) Ravissa oli varsin mukava työskennellä sen kanssa.! Katsotaan saanko tehtyä tästä jotain kuvapostauksen tapaista.

Parina päivänä sain myöskin leiriavustajana olleen Mintun ottamaan miun kameralla kuvia miusta ja Jymystä, kun ollaan nyt vihdoin päästy vähän jo tekemään jotain. Tiistaina ratsastin Jymyn maneesissa, jossa menin käyntiä ja ravia. Tein paljon väistöjä ja avoja, jotta saisin sen lavat auki. Jymyn liike tuntui normaalille ja kivalle, sekä parin tutun silmään kuulma näytti myös hyvälle! Pieni toivon kipinä siis havaittavissa! (oma postaus luvassa!)


 Keskiviikkona olikin ihan hyvä sää ajoittain ja menin aluksi maneesissa, mutta koska ulkona ei kuitenkaan satanut niin menin ulos. Minttu oli jälleen ottamassa kuvia. Otettiin myös nyt ensimmäisen kerran laukkaa pitkään aikaan. Jymy tietty vähän innostui, mutta liike tuntui jälleen ihan hyvälle. (oma postaus tulossa!)

 Eilen Vertti nautti kauniista säästä ja makoili tarhassa. Vertti tykkää kesäisin nukkua paljon tarhassa ja tekeekin sitä usein! Tällä kertaa pääsin myös sen viereen istumaan, eikä se tuumaillut siitä mitään. Jatkoi vaan rauhassa makoiluaan. (oma postaus tulossa!)
 Eilen oli myös niin kiva sää, että leiriläisten ohjaamisen ohella räpsin urakalla kuvia meidän tallin hevosista. Mukavaa kun kerrankin jotkut kuvat, jopa onnistuivat ihan hyvin! Otin myös Mintusta & Napista (sen hoitohepasta) kuvia, kun Minttukin oli ottanut meistä. Leiriläisten kanssa saatiin myös pari heppaa pestyä! Tosin toinen hepoista = Aapi oli tänään jo ihan likainen, joten ei se enää kovin pestylle näytä.. Laitan erikseen vielä johonkin postaukseen kuvia näistä muista hepoista mitä kuvailin :)

Ulkoasu on muuten nyt rempan alla, joten älkää ihmetelkö 
jos muuttuu/ on keskeneräisen näköinen :)

7 kommenttia:

  1. olihan se täää viikko kun oltiin siellä maastossa? muisti pätkii:D

    VastaaPoista
  2. Oliko Tintillä vielä vaikeampi ravi kuin Skinnyllä istua? Sä et tainnut kyllä Skinnyn tehosekoitusta paljon ehtiä kokea kun et menny semmosta ihan hölköttelyravia jossa se on pahimmillaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikee vertailla kun Tintillä on semmonen aika korkea ravi :D mutta menin sillä aika hölkkäravia vaan perusistunnassa. Varmaan yhtä vaikea, vaikkakin ihan erilainen!

      Poista
  3. Voi vitsit kun tekee jo mieli tulla sinne! leiri on vasta 8. päivä ens kuuta:D mutta 30. päivä jo nähdään mikäli oot sillon tallilla, kisailun merkeissä tullaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, mieki ootan innolla teidän leiriä :D

      Mie en harmi sillon oo tallilla kun oon serkun juhlissa :/

      Poista
  4. Jos sulla on Tintistä/Raadosta/Ziposta kuvia niin haluatko laitella blogiin? :) Olisi kiva katella!

    VastaaPoista