Sivut

perjantai 28. kesäkuuta 2013

neljä kuudesta ohi

Yllättävänkin nopeasti kului jälleen yksi viikko. Tää viikko oli huomattavasti vähemmän kiireinen kun itelläni ei ollut kuin yksi ratsastettava/päivä. Vaikka oon kyllä tykänny ratsastaa montaa hevosta päivässä, mutta ihan kiva välillä ottaa vähän rennommin. Leiriläiset oli myös melko "helppoja", koska suurin osa oli käynyt meillä ja tiesi siten tavat, sekä osasivat jo laittaa hevosia hyvin itse. Käytiin leirillä jopa kerran uimassakin, oli muuten tosi kylmää vettä! Mutta virkisti ainakin mukavasti kun oli muuten niin kauhean kuuma sää joka päivä!
Ennen leiriä kerkesin kuvailla tarhoissa hevosia.




Yks päivä yritettiin Mintun kanssa ottaa miusta ja Jymystä kesäisiä kivoja kuvia. Muutamia kivoja tulikin, näitä julkaisen joku päivä lisää! Mutta kuvien ottaminen oli haastavaa kun Jymy jälleen tykkäsi ottaa vaan puista lehtiä ja syödä, sekä nyt kun on taas paljon ötököitä niin Jymyllä meinas mennä hermo paikallaan olemiseen.
Yhtenä päivänä irtojuoksutin Jymyä vähän aikaa. Aluksi se ei ollut yhtään innoissaan, mutta sitten virtaa alkoi yhtääkkiä löytyä jostain ja kaasu hirtti kiinni :D Poni oli onnellisen näköinen kun sai juosta!
Baron kanssa käytiin torstaina opistolla iltakisoissa (harjoituskisoissa) hyppäämässä 90cm ja 100cm. Kisoista tulossa myöhemmin postaus kunhan ehkä saan toivottavasti parempia kuvia ja jos saisin tuon radan jotenkin liitettyä yhteen niin voisin senkin julkaista (miun järkkäri pätkii videota ottaessa ja tuo video on nyt neljässä osassa.. osaako kukaan neuvoa ?). Nää olikin sitten viimeiset kisat Baron kanssa vähään aikaan, kun se lähtee oikeiden omistajiensa mukaan niiden kesämökille laidunlomalle :) Baro palaa sitten kuvioihin varmaankin ehkä kuukauden päästä.

Tänään tulin joskus puoli neljän aikoihin kotiin, ja heti ensimmäisenä purin kaikki laukut (joita riitti..), sen jälkeen katoin Carrien päiväkirjan uusimman jakson (i love it!), söin ja nyt istun koneella. Huomenna meen aamusta joskus 10 tallille ja laitan yhden hepan kuljetus kuntoon, siitä matka jatkuu hevosenhoitajan tehtävissä Kuopioon alueestekisoihin :) mukavaa vaihtelua tämäkin! Toivottavasti kerkeän ottamaan kuvia kisoista niin voin julkaista niitä sitten täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti