Sivut

perjantai 7. kesäkuuta 2013

ensimmäinen leiriviikko ohi

Huhhuh, ensimmäinen heppaleiri vedetty ja viisi vielä jäljellä. Kuluneella viikolla on tapahtunut niin paljon ja miulla onkin rästissä monta postausta, paljon kuvia ja paljon kerrottavaa. Leirien aikana miulla ei oo aikaa ollenkaan kirjoitella/ edes käydä koneella joten yritän nyt viikonloppuna tehdä postauksia valmiiksi niin saan sitten julkaistua niitä ensi viikon aikana. Pahoittelen, että postauksia tulee myöhemmin kuin mitä ne on tapahtunut, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan.
Käytiin leirillä kerran uimassa ja sain itekin heitettyä talviturkin. Hyrr oli aluks kylmää vettä!

kenttääkin tuli kasteltua ihan urakalla.
Viime viikolla sunnuntaina (2.6.) oltiin hyppäämässä valmennuksessa opistolla. Oli tosi kivaa ja yritän latailla teille videotakin! Tulossa siis oma postaus.
 Keskiviikkona olin hyppäämässä tunnilla Barolla. Muistuteltiin taas vaihtoja mieleen ja muutamia onnistuneitakin saatiin. Vaikka aluksi sainkin vääntää ne taas sille rautalangasta. Baro oli tosi tosi reipas! Hypättiin myös jumppaa ja lopussa vähän isompaakin :) Luvassa oma postaus!
Jymy the monitoimiheppa pääsi taas vauhtiin! Mentiin toisen leiriavustajan Mintun kanssa sillä vähän aikaa kaksi päällä käyntiä ja pikku pätkiä ravia. Aluks Jymy oli ihan, että mitä nyt tapahtuu mutta sitten se meni ihan nätisti (niin kuin aina). :) Luvassa kuvapostausta varmaankin!
 Sitten Jymy pääsi kuvattavaksi yksi päivä. Ja siitä tuli tosi monta kivaa ja hienoa kuvaa! On se vaan ihana! <3 Tästäkin kerrasta luvassa kuvapostausta!

Huomenna sitten aikainen herätys ja suuntailen tallille Akin valkkaan (johon ilmottauduin vähän viime tipassa yhdelle päivälle) ja sitten Jymyn kanssa lyhyt maasto :) HUOMISEEN!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti