Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

~ Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ~ VUR alueeste 26.5

Vihdoinkin sain julkaistua tän postauksen nuista viime estekisoista. Oon yrittäny venyttää tän julkaisemista, että saisin useammilta kuvaajilta kaikilta kuvat ja saisin ne tähä, mutta koska ihmisillä on varmasti hyvillä säillä muutakin tekemistä kuin istua koneella ja lähettää kuvia niin tässä nyt osa kuvista. Kun saan loput niin julkaisen ne myöhemmin :)

Kisat meni toisaalta hyvin ja toisaalta huonosti. Tai ei huonosti, mutta paremminkin olisi voinut siis mennä.

Molempiin luokkiin kerkesin verkata hyvin ja radat osasinkin jo ulkoa. Radat olivat nimittäin samat kuin mitä oli ollut toissa vuonna kun olin siellä Jymyllä kisoissa. Vähän kun vilkaisi paperia niin rata muistui mieleen.

80cm meni paremmin, jopa kuin toinen luokka. Ja tää on harvinaista Baron kanssa koska yleensä se jännittää ekan luokan. Nyt kuitenkin ratsastin päättäväisesti jokaiselle esteelle, eikä kiemurtelua yhdellekään tullut. Rata oli sujuva ja tasainen. Perusrata päästiin puhtaasti maaliin ja jatkettiin suoraan uusintaan. Uusintaan pistin sitten vähän vauhtia poniin ja se kostautui kun en saanut/ tajunnut ottaa Baroa tarpeeksi aikaisin kiinni ennen sarjaa. Tästä syystä poni tuli pitkänä kaarteesta ja tiputti sarjan a-osan. Muuten rata oli tosi hyvä! Pudotus oli ihan tyhmä oma moka ja ilman sitä oltaisi oltu neljänsiä. Mutta turha jossitella, koska se ei muuta mitään. Kuitenkin rataan olin tyytyväinen :)

90cm luokkaan jouduin turhaan odottelemaan toiselle ratsastajalle tapahtuneen onnettomuuden vuoksi ja päästiin Baron kanssa molemmat vähän "lässähtämään". Ja itse kerkesin ruveta jännittämään. Rataan en ole täysin tyytyväinen. Laukka oli liian alitempoista kun otin Baroa liikaa kiinni. Olisi pitänyt vaan ratsastaa reippaammalla temmolla kokoajan. Perusradalta saatiinkin yksi pudotus, jälleen sarjan a-osalta! Korjasin edellisestä luokasta tullutta mokaa, mutta nyt kävi päin vastoin: otin liikaa kiinni ja Baro ei päässyt nousemaan tarpeeksi ylös ja eteen. Tämän takia a-osa tippui ja b-osasta kiivettiin yli. Loppu rata oli jo parempi ja sujuvampi. Kuitenkaan mitään kyttäilyjä ei ollut ja kaikista päästiin yli niin oon ihan tyytyväinen.


HHPC finaaleihin ei päästä oman huonon ratsastuksen takia. Mutta meidän (kuten muutkin yhteistuloksen saaneet) palkittiin söpöllä valkea-pinkki ruusukkeella :) Ei siis ihan turha reissu kuitenkaan. Loppusijoitus oli 8/12. 6 pääsi finaaleihin joten kaukana ei oltu. Mutta pääasia, että sain yhteistuloksen ja se kun kumpikaan tulos ei ollut mitenkään kauhean surkea, vaikka parempaankin oltaisiin pystytty. Tästä jatketaan eteenpäin! :) Suunta on ylöspäin, toivottavasti.

1 kommentti: