Sivut

lauantai 1. kesäkuuta 2013

kesäloman aloitus

Hyvää kesälomaa kaikille lukijoille!

Miun kesäloma alkoi (niinkuin joka päivä ja vuosi) heppailun merkeissä. Ensin tietty hain koulusta jaksotodistuksen, joka nyt ei ollu yllättäen mitenkään päätä huimaava. Ainakaan positiivisessa merkityksessä :D

Ensin menin pomppimaan Vertillä lyhyttä rataa, joka koostui yhdestä kolmois sarjasta ja kolmesta yksittäisestä esteestä. Vertti oli aivan super super loistava kokoajan! Se ei melkein voisi olla edes parempi. Se ei sinkoillut, eikä kaasutellut ylimääräisiä. Tuli hyvin kontrollissa esteille ja lähti hyvin pohkeesta eteenpäin. Muutaman kerran tultiin tosi juureen niin yksittäiselle kuin sarjallekin, mutta Vertti korjasi hyvin! Jos jotain negatiivista pitää sanoa niin ikuinen ongelma on kaarteet -> V jää niissä helposti vastalaukalle/ristille jos en saa esteen päällä vaihdettua laukkaa. Ja siitä tulee helposti ongelmia seuraavalle esteelle. Nyt kuitenkin oli pitkät lähestymiset seuraavalle esteelle niin ongelmia ei tullut. Aluksi esteet oli pieniä, mutta lopuksi nostettiin sarjan ekaa lukuunottamatta 90-100cm korkeuteen, eikä ongelmia ollut! JES, nyt kisoihin!

Vertin ja esteiden purkamisen jälkeen kävin Jymyn kanssa lyhyellä käynti maastolla. Olipas ihanaa käydä "pitkästä aikaa" omalla hepalla maastossa! Vaikkakin käytiin vaan kävelemässä n. 15-20min. Nyt pääsen siis taas liikuttelemaan pikku hiljaa Jymyä :)
Jymyn jälkeen lähdettiin kaverin kanssa vielä parilla tuntihepalla maastoon. Miun ratsuna toimi suokki Pikku-Pinja "Pinsku" josta oon joskus tänne aikaisemminkin kertonut. Pinsku oli ihan kiva maastossa. Se pysyi uskollisesti kaverin hännän tyvessä kiinni ja puksutti samaa vauhtia kuin toinen edellä :D Lenkillä tein myös välillä niin, että jättäydyin tarkoituksellisesti jälkeen ja siellä laukkasin/ravasin hiljaa eikä Pinskulla ollu mitään ongelmaa sen suhteen vaikka jäi jälkeen. :)

Näin alkoi miun loma, mites teidän lomat lähti käyntiin? :)

2 kommenttia:

  1. mikä toisen heposen nimi oli? saako kertoooo? vai ei? ihana pinsku ja jymy ja vertsu!! :D :D :)

    VastaaPoista