Sivut

tiistai 28. helmikuuta 2012

Kouluratsastajako?


Tänään menin Jymyn kanssa siis koulutunnille niinkuin joka viikko. Aluksi Jymy tuntui tosi hyvälle varsinkin ravissa. Liikkui kokoajan pyöreänä ja polkitakajaloilla.

Mentiin tunnilla kolmikaarisella kiemuralla siirtymisiä. Ja koska siirtymiset ovat minulle vaikeita niin ne eivät aluksi meinanneet onnistua, koska en istu tarpeeksi hyvin jalalla hevosen ympärillä. Mutta sitten kun tajusin taas miten siellä pitikin istua niin kyllähän alkoi ne siirtymisetkin sujumaan! Muutamat laukka-ravi siirtymiset olivat oikeasti hyviä, vaikka ei voi sanoa että olisi helppoa ollut. Lisäksi oli huippua kun meitä oli tunnilla vain neljä niin sain opelta taas neuvoja ja vinkkejä mitä tehdä kun itsenäisesti ratsastan. Ope neuvoi paljon miten saan Jymyn laukassa toimimaan paremmin. Tunti meni siis kokonaisuudessaan hyvin! :)

Ja niin, en ole oikeastaan koskaan erityisemmin tykännyt kouluratsastuksesta mutta viime aikoina on tullut hirveä hinku saada pinteleitä ja haluisin tehä sykeröitä. Sekä haluisin kovasti mennä Jymyn kanssa koulukisoihin. En tiiä oonko seonnut vai mitä, mutta jotenki tuntuu että on niin mukavaa nykysin mennä Jymyn kanssa sileetä että oikeesti ois kiva pitkästä aika käydä siellä valkoisten aitojen sisäpuolella katsomassa miten on päästy eteenpäin. Viime koulukisoista onkin 8kuukautta aikaa? :D



+ Laitoin tähän postaukseen talvisia kouluratsastus kuvia viime vuodelta. Kuvat on kuvannut HanneB.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti