Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

2011

20.3. Ekat yhteiset estekisat
Ajattelin tehdä postauksen nyt viime kaudesta. Laitan paljon kuvia erikisoista ja niihin mistä otettu jne. En viitsi joka kisoista kirjoittaa erikseen, koska muuten kukaan ei jaksa lukea tätä :D

Ensimmäiset yhteiset estekisat olivat harjoitusestekisat 20.3., joissa ei jaettu sijoja. Mentiin siellä 80cm ja 90cm. 80cm oli puhdas ja 90cm tuli hylätty kahdesta kiellosta, jotka johtuivat siitä kun itselähdin enne hevosta hyppäämään ja laukka oli vähän alitempoista. Mutta kuitenkin saatiin 90cm ratakin ratsastaa loppuun eikä muita kieltoja enää tullut.

Aluekoulukisat
Sitten oli vuorossa elämäni ensimmäiset aluekisat, jotka olivat koulukisat vielä kaiken päälle. Muistan, että jännitin kauheasti kisoja etukäteen. Ensimmäinen luokka oli seuraluokka HeC Tutustumisluok.ohj. 2003, jossa tehtiin esimerkiksi lävistäjällä laukanvaihto jota ei siis todellakaan HeC radoilla ole tarkoitus tehdä.. Tulokseksi tuli 51,67% eli ei sijoituttu. Toinen luokka oli HeB K.N. Special josta saatiin 49,1% (toiselta tuomarilta 53% & toiselta 45,2%). Tässä luokassa oli todella isoja piste ja prosenttieroja monilla ratsukoilla. Kuitenkin saatiin maininnaksi myös jotain hyvää "Mukavat liikkeet".

Seuraavana vuorossa oli alue-estekisat, jotka olivat samalla aluehallimestaruudet, joissa menin 80cm&90cm. 80cm radalla perusradan viimeinen estetippui ja 90cm radalla uusinnan ensimmäinen tippui, joten jäimme ilman hallimestaruutta. Mutta ratoina ne olivat hyvät ja uusi kokemus!
Siilijärvi 8.5.

Siilijärvi 8.5 80cm 5.sija
Sitten suuntasimmekin jo vähän kauemas kisoihin. Ensimmäisiin kisoihin Jymyn kanssa, jotka olivat vähän kauempana eli Siilijärvelle. Nämäkin kisat ovat jääneet hyvin mieleen, näissä kisoissa näin ensimmäisen kerran mm. Jymyn entisen omistajan jonka blogiin pääset tästä. Menimme luokat 80cm ja 95cm (joka oli isoin rata mitä olin koskaan mennyt! ja tämä luokka oli Siilijärveläisten/Kuopiolaisten HHPC karsinta luokka).
Molemmat luokat sujuivat erittäin hyvin, 80cm sijoituttiin viidensiksi ja 95cm radalla kolmansiksi.
Kuvansi 90cm
Itä-Suomen Suomenhevostenaluepronssia










Keväällä/Kesällä käytiin myös Varkaudessa kisoissa, 80cm&95cm luokissa, sekä yksissä aluekoulukisoissa joista saatiin 53,2%. Ja ohjelma oli HeB K.N. Special. Käytiin myös Kuvansissa kisoissa, joissa mentiin 80cm&90cm. Sekä muutamat lähiseudun harj./seurakisat. Harjoituskisoissa voitettiin 80cm luokka ja seurakisoissa voitettiin 90cm luokka. Tuli käytyä myös uudestaan Siilijärvellä, 80cm luokassa oltiin kuudensia ja 90cm luokassa saatiin myös puhdasrata, mutta koska kuski meinasi unohtaa radan ja ohjaili miten sattuu niin jäimme ilman sijoitusta.

Savonlinna 90cm
Siilijärvi alue-este 28.8. 80cm 6.sija

HIHS


Tärkeimpiä kisoja minulle itselleni ovat olleet kun oltiin Ypäjällä Amateur Tour semifinaaleissa ja sitten tietenkin HIHS. Ypäjällä oli erittäin kivaa ja ne olivat ensimmäiset kaksipäiväiset kisat missä olen ollut. Ja tietenkin HIHS oli loistava kokemus, ja oli mukavaa nähdä kansainvälisiä ratsukoita ja nähdä miten he verryttelevät hevosiaan.

Haluaisitteko HIHS:stä oman postauksen?

Lisäksi osallistuin tänään arvontaan, josta voi voittaa rimunnarun ja päitset.
Tästä pääset sivulle jossa osallistuin arvontaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti