Sivut

perjantai 17. helmikuuta 2012

Valmennus part 1

Eli tänään oli ensimmäinen valmennus päivä Riikan valkoista! Odotin kokopäivän innolla valmennuksia, aamuni ei tosin alkanut kovin hyvin kun ensimmäisenä nukuin pommiin ja sitten vielä vissiin myöhästyin linja-autosta tai sitten se ei tullut (kuljen siis kouluun 2 eribussilla ja tänään ootin linkkaa melkein puoli tuntia).Olin varma, että siitä alkoi epäonneni päivä. Mutta onneksi onni kääntyi kuitenkin!

Vieressä on piirros tämän päiväisestä tehtävästä (mittasuhteet eivät ole oikeat). Aluksi mentiin toisessa päädyssä olevia 6 puomia ravipuomeina, joista joka toiselle askeleelle oli puomi. Väli 2,2m. Niiden jälkeen tehtiin pohkeenväistöä lähelle keskellä olevaa okseria ja siitä takaisin uralle. Puomit menivät todella hyvin, mutta ravissa väistöt eivät aluksi onnistuneet. Mutta lopuksi nekin meni ihan ok. Mentiin tätä siis molempiin suuntiin, jonka jälkeen ruvettiin työskentelemään laukassa ja tehtiin voltti okserin kohdalle ja piti kääntää ennen okseria. Eli n. 10metrin halkaisijalla oleva voltti. Jonka jälkeen mentiin kaareville puomeille ja väli oli sama kun ravissa. Myöhemmin puomien ulkopäät nostettiin ylös ja kaarevilta jatkettiin toisessa päässä olevalle pystylle. Lopuksi mentiin ratana tätä. Aloitettiin aina pystyllä, jonka jälkeen mentiin okserille ja siitä kaareville, kaarevilta puolestaan okserille ja okserilta pystylle. Eli periaatteessa kahdeksikkona. Tehtävä vaikutti aluksi aika helpolta, mutta jälleen joutui myöntämään että ei se niin helppoa olekkaan. Aluksi esteet oli pienempiä ja tultiin suht rauhallisessa rytmissä, mutta kun esteet nousi niin mentiin enemmän ratarytmissä. Meille tuli muutama kielto okserille, joka johtui siitä kun oikaisin liikaa. Heti kun tein paremman tien sille ja tulin suoraan niin kiellot loppuivat ja hypyistä tuli sujuvia. Lopuksi pysty ja okseri oli ehkä 90-100cm korkeudessa. Odotan innolla huomista ja mitä päästään tekemään!! :)

 Kaverini videoi muutamat radat, lisään ne todennäköisesti sunnuntaina kun pääsen omalle koneelle, olen siis nyt iskän luona eikä ole oma kone/ eikä puhelimen johto mukana. Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti