Sivut

perjantai 10. helmikuuta 2012

Päivitystä

Tämmöisen loimen tilasin siis,
näyttää kuvassa vaaleammalta
mitä se on.


Moikkasta siis taas, tää viikko on mennyt uuden jakson merkeissä koulussa. Joka on muuten toisiksi viimeinen tänä vuonna. Tuntuu, että vasta alotin lukion ja nyt onkin jo 4.jakso menossa..

Mutta sitten heppapäivityksiin, tänään hain aamulla Hööksin paketin postista. Tilasin sieltä siis vuorettoman sadeloimen Jymylle kun sillä ei ole ollenkaan sadeloimea vielä, joka on toivottavasti oikean kokoinen. Sitten meidän pienemmälle koiralle villapaidan :D

Tessa ja villapaita
Tiistaina kävin koulutunnilla ratsastamassa, tunti ei mennyt kovin loistokkaasti ja energiaa olisi taas ollut vaikka muille jakaa, joten päätin laskea herran kauroja vähän alaspäin ainakin näin talveksi. Mentiin tunnilla pohkeenväistöjä, sekä laukan lyhennyksiä ja pidennyksiä.

Keskiviikkona puolestaan oli este-koulutunti, mentiin vaan kavaletteja. Tunnilla mentiin myös taas pohkeenväistöjä, jotka menivätkin huomattavasti paremmin kuin edellispäivänä! Mentiin kaarevalla kavaletteja, sekä pienellä ympyrällä kavaletteja. Se oli hyvä kääntymisharjoitus ja huomasi kyllä miten tärkeitä ulkoavut ovat!

Pakollinen peiliposetus ponin kanssa :D

Tänään kävin koulun jälkeen itsenäisesti ratsastamassa. Jymy meni tosi hyvin, aluksi menin ulkokentälle ratsastamaan kun oli niin kiva sää ja aurinkokin paisto sopivasti kentälle. Mutta en muistanut laittaa Show Shineä kavioihin nii tuli tieroja, joten päätin mennä maneesiin loppuajaksi. Tein paljon voltteja ja ympyröitä, sekä muutamia laukanvaihtoja. Jotka onnistuivat todella hyvin! :)


Huomenna ois tarkoitus mennä aamutalliin ja sen jälkeen ratsastaa Jymy.

1 kommentti:

  1. Oota vaan, sit ku on abivuosi menossa, niin ei sitä tajua, miten aika voi vain lentää... Ensi viikolla ois penkkarit, ja sitten lukuloma :D

    Ihana Jymytys <3

    VastaaPoista