Sivut

lauantai 25. helmikuuta 2012

Väliaikainen ulkoasu & treenailua

Someone was waiting for me :)
Perjantai:

Eilen menin suoraan koulusta tallille ratsastamaan Jymyn. Siellä se odotti jo valmiiksi portilla. Laitoin sen taas käytävällä kuntoon; harjasin, laitoin buutsit + pintelit, satuloin ja laitoin suitset päähän. Sitten mentiin maneesiin.

Kävelin aluksi pitkin ohjin aika pitkään, jonka jälkeen rupesin tekemään pohkeenväistöjä kumpaankin suuntaan käynnissä. Jymy teki ne kokoajan hyvin. Sen jälkeen siirryin kevyeeseen raviin ja verryttelin molempiin suuntiin ravissa. Tein paljon ympyröitä, voltteja ja loivia kiemuroita. Joitten jälkeen tein loivia väistöjä ravissa, jotka eivät aluksi meinanneet onnistua kun Jymy meinasi ruveta juoksemaan alta karkuun. Tein välissä taas muutamat käynnissä, jonka jälkeen ravissa ja sitten onnistuikin muutaman kerran ihan hyvin. Sitten kävelin väli käynnit, joitten jälkeen aloin työskentelemään hetken ravissa ja sen jälkeen laukassa kumpaankin suuntaan. Aluksi tein nostot käynnistä ja laukkasin muutaman keskiympyrän laukassa. Sitten siirryin pääty-ympyrälle, jossa tein aina kierroksen laukassa ja kierroksen harjoitus ravissa (tätä siis molempiin suuntiin). Jymy toimi niiin hyvin! Se oli todella rento ja siirtyi tosi herkästi raviin tai laukkaan. Laukassa mentiin vähän kootumpaa laukkaa. Jymy meni kokoajan niin hyvin, että tein vain loppuravit ja loppukäynnit ja talliin! SUPER poni <3

Lauantai:

Menin seittemäksi aamutalliin. Tehtiin perustallihommat Marjan kanssa ja sen jälkeen lähdin taas ratsastamaan Niksulla kun tallinomistaja pyysi. JEI! Hain Niksun tarhasta ja laitoin sen karsinassa kuntoon. Menin maneesiin, jossa Sale & Veera juuri lopettelivat. Joten sain olla yksin maneesissa. Käynnissä menin avoja pitkillä sivuilla, jotka onnistui tosi hyvin! Sitten ravissa verryttelin keventäen ympyröillä. Kun olin ravannut menin harj. ravissa kolmikaarisella kiemuralla, jonka jälkeen kävelin hetken. Ja sen jälkeen aloitin keskiympyrällä laukka työskentelyn. Aluksi laukkasin muutaman keskiympyrän kumpaankin suuntaan, jotta sai laukan alle. Sen jälkeen tein aina puoli ympyrää koottua laukkaa, puoli ympyrää normi laukkaa ja puoli ympyrää vähän eteen laukkaa jne. Onnistui yllättävän hyvin ja istunnalla sai hyvin ratsastettua. Oli vaan outoa taas mennä Niksulla Jymyn jälkeen. Sitten ravailin loppu ravit ja menin loppukäynnit maastakäsin. Joitten jälkeen talliin ja hepalle kuivatusloimi päälle vähäksi aikaa ja sitten ku heppa oli kuivanu niin loimien vaihto ja heppa ulos.



+ Tässä on nyt tämmönen väliaikainen ulkoasu, kun en osannut tehdä sellaista minkälaisen haluaisin. Mutta teen ulkoasun myöhemmin valmiiksi. :)

Olin vissiin taas kiinnostava kun yritin kuvailla poneja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti