Sivut

maanantai 29. lokakuuta 2012

Me & Vertti Hannuloissa part 2

En oo kerennyt aikaisemmin tehdä tästä valkasta postausta. Mutta nyt siis Hannulan valmennuksen (lauantain) valmennuspostaus ja huomenna postaus sitten kisoista :)

Hypättiin valmennuksessa pientä rataa ja verkkana yksittäisiä esteitä. Valmennuksessa menin lauantaina siis Vertillä kisoja ajatellen. Vertti oli koko valmennuksen melko rauhallinen ja pehmeä ratsastaa. Juuri semmoinen kuin viimeksi kun sillä hyppäsin, semmonen millainen hevosen pitääkin olla. Suurin ongelma meidän menossa on ristilaukat. Mie pyydän kuulma liian aikaisin jalalla vaihtoa kun ensin pitäsi pyytää edestä. Ja jne. Mutta tähän täytyy kiinnittää huomiota ja parantaa!

Ekalla pienellä radalla ite jäin vähän aluksi nukkumaan ja sen huomaa. Kakkos ja kolmos esteen kaarre meni piloille, koska en saanut kakkosella vasenta laukkaa ja kaarre vastalaukassa epäonnistui. Mutta toinen rata oli huomattavasti parempi, korkeudeltaan ehkä 80-90cm. Siinäkin viimeisessä välissä jäi ristilaukalle ja jouduin kerran tulemaan sen vielä uudelleen ja se onnistui sitten hyvin!

Omasta mielestäni olisin voinut hypätä vielä isompaa rataa valmennuksessa. Mutta koska oli kuitenkin hyppyjä useampi päivä niin ehkä oli parempi jättää tähän sujuvaan rataan. Eikä aina tarvitse hypätä korkeita.

TÄSSÄ LINKKI VIDEOON! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti