Sivut

tiistai 9. lokakuuta 2012

rokotusta ja poniratsastusta

Hei vaan taas kaikille lukijoille! Pahoittelen, että on jäänyt vähille tämä postailu. Yritän jatkossa kirjoitella vähän useammin.

Mutta Jymy siis rokotettiin eilen ja nyt se saa olla päivän tai pari vapaalla, jonka jälkeen taas ruvetaan vähän kävelemään ja sitten ravaamaan. Kohta päästään jo laukkaamaankin taas! Jymy käyttäyty jälleen kerran hyvin piikittäessä (joskus yritti rynnätä päälle kun piikitettiin). Ell siis laittoi piikin ja itse pitelin kiinni. Onnistuin myös eilen paalia avatessani aukaisemaan peukaloni. Siinä on nyt semmonen kiva viiltohaava, ei onneksi kovin syvä, mutta sitäkin kipeämpi!

 Laitoin sitten sen peukalon pieni muotoiseen pakettiin ja eikun tunnille! :D Ei ehkä ollut fiksuin veto, kun oli tunnin aikana vuotanu paketissa aika paljon ja en oikein tunnilla pystynyt puristamaan toista nyrkkiä kunnolla kiinni. Mutta tunnilla menin siis Vennalla ja tunti meni ihan ok, teemana oli jumpata hevosia. Ja taivuteltiin kunnolla ympyröillä ja suorilla. Lisäksi tehtiin kulmanratsastusta laukassa ja käynnissä käytiin erilaisia käyntejä. Hyvin ymmärsin mitä eroa on keskikäynnillä, kootulla käynnillä ja lisätyllä käynnillä. Tunti ei ehkä mennyt parhaiten mahdollisesti peukaloni ansiosta, mutta selvittiin kuitenkin!
näiden kisojen jälkeen en oo tainnu hypätä ees vertillä

Tänään voi sitten olla mielenkiintoista kun meen Vertillä hyppäämään estetunnille! :D En oo hirveesti nyt V:llä menny, paitsi viime viikolla lauantaina ratsastin sillä sileellä ja sunnuntaina kävin sen kanssa maastoilemassa.

JOS joku tietää, että joku on vailla tiibetinspanielin pentua niin meillä on kolme narttu pentua myynnissä! Pennut on siis nyt 1,5vk ikäisiä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti