Sivut

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

ilman käsiä hyppelyä

Eilen oli kyllä taas niin hauska estetunti. Tosi harmi ettei kukaan sattunut kuvaamaan, koska hypättiin ilman käsiä!
EN OLE ITSE KUVASSA, kopioitu suoraan googlesta :D

Ilman käsiä hyppääminen kuulostaa tosi pelottavalle ja vaikeelle, mutta oikeesti se ei oo niin vaikeeta! Aluksi jo itsenäisesti harjoteltiin käynnistä lähtien kevyessä istunnassa olemista ilman käsiä ja käsien kanssa. Meillä oli toisella pitkällä sivulla "kuja" jossa oli neljä innaria (in-and-out, väli 3m). Aluksi ne oli ravipuomeina/kavaletteina, jota tultiin keventäen ja kevyessä istunnassa. Sitten välit muutettiin laukkaväleiksi ja tultiin ensin perusistunnassa, jonka jälkeen kevyessä istunnassa tässä Vertti meinas vähän innostua kun nousin liian kevyeeseen istuntaan, mutta heti kun sain vähän istunnalla hidastettua niin se toimi hyvin! Sitten tultiin kevyessä istunnassa yhdellä kädellä (toinen käsi sivulla niinkun kuvassa) ja lopuksi molemmat kädet sivulla. Vaikka esteet pysyi ihan kavaletteina niin tehtävä oli tosi hyvä istunnalle ja tasapainolle. Vertillä tätä oli suhteellisen helppo mennä, kun riitti että sen tuo hyvin sisälle niin se hoitaa kyllä loput, kun sitä ei välissä tarvitse pyytää yhtään eteenpäin.

Oli lisäksi super kivaa hypätä taas Vertillä! <3 Viimeksi oon sillä hypänny kai Savonlinnan kisoissa. Se on niin kiva kun se vähän innostuu ja sit kun sitä ei tarvii patistella eteenpäin.

Tänään miulla on iltatalli ja jos ennen sitä kerkeän niin kävelytän Jymyä vähän maastakäsin. Huomennakin miulla on iltatalli, jonka jälkeen pitää ainakin Jymyllä ratsastaa ja ehkä Vennalla vähän aikaa(?), koska meen sillä lauantaina Hepokankaalla oleviin harj.koulukisoihin :) Luokkana Tutustumisluokan ohjelma (HeC), olis varmaan ihan hyvä edes kerran ratsastaa rata läpi ennen kisoja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti