Sivut

tiistai 16. lokakuuta 2012

SU estekisat

Nyt sitten vuorossa postausta sunnuntaina olleista estekisoista. En aikaisemmin viittiny tehä kun ei ollu kuvia, mutta eilen sain Elisalta pari hyvää kuvaa!  + Pari Netalta :) Kiitos!


Menin siis kisoihin Vennalla, mentiin kisapaikalle tallin omistajan kyydillä. Ja Vennalla hyppäs tallin omistajan tyttö ekana 80cm luokan, ja sitten sen jälkeen pistettiin poni traikkuun. 90cm verkassa poni oli tosi hyvä, liikkui vähän omalla moottorillakin eteen. Kyseessä siis ponin ensimmäinen 90cm rata. Rata meni periaatteessa tosi hyvin, koska tuli puhdas tulos. Mutta ite en oo täysin tyytyväinen omaan ratsastukseen, koska tiedän että olisin voinut ratsastaa paremminkin. Rata alkoi kuitenkin tosi hyvin ja sujuvasti kasi esteelle asti. Jonka jälkeen tultiin viimeisille esteille hieman liian juureen ja liian hitaassa temmossa. Olisi pitänyt ratsastaa loppuun asti vielä enemmän. Mutta Venna tykki ponina hyppäsi juurestakin kaikki esteet tiputtamatta yli.
Kuvista päätellen ei tältä ponilta ainakaan ihan heti kapasiteetti lopu kesken kun 90cm menee näin helposti ;) Kolme ekaa kuvaa verkasta, muut radalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti