Sivut

torstai 4. lokakuuta 2012

Koeviikko OHI! + heppoja

Koeviikko on vihdoinkin ohi! Yksi koe tosin ainakin meni uusintaan, mutta ei se mitään ehkä se sitten uusinnoissa menee läpi. Tänään oli viimeinen koe ja se oli Äikän koe eli essee, johon piti kirjoittaa yksi konsepti eli neljä sivua (A4) tekstiä. Huh tulipahan tehtyä + siihen päälle yksi tekstitaidon vastaus ja siinä kaksi sivua. Yhteensä kuusi sivua vähän päälle kahdessa tunnissa. Ranne kiittää koeviikosta!

Tänään kuitenkin suuntailin illalla tallille ja ratsastin ensimmäisenä Saran ennen tunteja, jotta pääsen maneesiin kun tallilla laajennetaan ulkokenttää ja siellä oli kaivinkone niin en Saran kanssa sinne halunnu mennä :D Kävelin aluks pitkät alkukäynnit, jonka jälkeen tein perus verkkaa kevyessä ravissa ja pitkillä sivulla tein avoja. Samaa tein myös laukassa. Sara toimi super hyvin kokoajan! Hymy huulilla sai taas kokoajan ratsastaa kun oli niin mukavaa! Tosi harmi ettei ketään ollut taaskaan kuvaamassa. Menin ehkä 40-50minuuttia ja sitten lopettelin ja purin Saran.
    Seuraavaks rupesin laittamaan Jymyä ja lähin sillä maastoon jälleen. Käytiin n. 45minuutin maastolenkki, jossa otettiin ekaa kertaa pieniä ravipätkiä. Vitsi Jymy oli niin innoissaan! Ravi meinasi muuttua välillä kauheaksi kaahotukseksi, mutta onneksi jotenkin pysyi lapasessa. Ainakin alkumatkasta Jymy oli suht rauhallinen, mutta kun mentiin kotiinpäin niin super aktiivinen käynti-ravi-passi sekoitus askellaji alkoi. Tää on vakio! :D Mutta ei se haittaa, pääasiassa että molemmilla oli selvästikkin hauskaa.

kaks pennuista:)

Ois kiva saada joku nyt kuvailemaan kun meen Saralla ja muutenkin ois kiva ottaa sellaisia syksyisiä kuvia Jymyn kanssa. Kaikkiin blogeihinkin tulee aina niin kivoja syksyisiä kuvia niin tulee semmoinen olo et: "I want too!". Ja sitten oon pitempään "haaveillu" tai ehkä paremminkin halunnu Jymystä & Vertistä semmosen yhteiskuvan, jonka haluun nyt syksyllä kyllä toteuttaa. Pitää värvätä joku kaveri kameran taakse, vinkvink;)

4 kommenttia: