Sivut

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

paljon maastoilua

Vihdoinkin ajattelin Jymystä päivitellä. Ollaan päästy sen kanssa jo viime viikolla vähän laukkailemaan. Ekat laukatkin otettiin maastossa, jossa olin turvallisesti ilman satulaa. Mutta koska Jymy on niin luotettava nii ei oo mitään ongelmaa mennä ilman satulaa.

Eilen eli lauantaina kävin kahden Sari nimisen kanssa maastossa. Olipas kiva käydä porukalla maastossa, kun yleensä joudun yksin maastoilemaan. Mentiin aika reipas ehkä 1-1,5h kestänyt lenkki. Laukkailtiin ja ravailtiin aika pitkiäkin pätkiä. Jymyllä on selvästi kunto laskenut aika paljon, koska vaikka se on klipattu (tosin aika paksu karva jo) niin silti se hikosi jo aika alku matkasta. Tosin silti vaikka se hikosi niin se ei vaikuttanut missään vaiheessa yhtään väsyneeltä. Päinvastoin kun menin melkein kokoajan ekana niin käynnissä jo puksutti sitä vauhtia ettei muut pysyneet perässä. Ekan kerran kun lähdettiin ravaamaan niin Jymy pukitti?! Olin ihan että mitäs ihmettä, mutta se tais olla vaan niin innoissaan kun oltiin porukassa menossa. Ja laukassa olin kerran toisen hepan takana ja sitten kun laukattiin vähän kovempaa niin Jymy sitten päätti pistellä menemään niin ei ollu ihan hallinnassa enää niin sain sitten laukata ohi ja laukkasin yhden ylämäen ylös jonka jälkeen sain sen vasta kontrolliin. Jymyllä on se huono puoli, että laukassa se välillä painaa vähän kädelle ja saattaa vetää päätä alas. Varsinkin jos mennään vähänkin kovempaa. Mutta onneksi se ei pukittele eikä tee muuta tyhmää. Paitsi joskus hyppii lätäköitten yli niin kuin tälläkin kerralla ensimmäisen lammikon yli joka tuli vastaan. Muuten maasto meni kyllä super hyvin!

Tänään olin sitten kahden tallilaisen kanssa maastoilemassa 1,5h , mentiin pääasiassa kokoajan vain käyntiä. Ja se olikin ihan hyvä juttu, koska eilen oli sen verran rankempaa + levossahan ne lihaksetkin vahvistuu ja kasvaa. Käytiin sellainen reitti missä oli vähän enemmän ylä- ja alamäkiä.

jymy viime syksynä
Sitten sain aikaiseksi käytyä siivomassa Marikan kanssa pari tarhaa ja sain jopa vähän siivottua meidän kaappia, joka on niin räjähtänyt kun voi vaan olla.. Voisin huomenna jatkaa sen siivousta :D

Huomenna jatkuukin sitten taas koulu, plääh.. Mihin se loma oikein katos? 8-15.30 pitäs jaksaa koulussa istua ja sen lisäks sitten heti perään pitää käydä Jymy liikuttamassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti