Sivut

tiistai 23. lokakuuta 2012

ylimääräistä energiaa huomattavissa

Kyllä ja paljon! Ei siis miulla vaan Jymyllä :D

Tänään päätin tehdä kunnon koulutreeniä ensimmäistä kertaa. Menin ekana käynnissä pohkeenväistöjä, jotka onnistui yllättävän hyvin! Sitten verkkasin vähän suorilla urilla ja muutamilla isoilla pääty-ympyröillä, jonka jälkeen tein myös ravissa väistöjä. Tein väistöt aina että tulin keskihalkaisijalle ja siitä väistin uralle. Ravissa Jymy meinasi aina lähteä kaahaamaan eteenpäin, mutta välillä tuli tosi hyviä pätkiä väistöjä.

No sitten laukassa Jymyn mielipide oli selvä: täysiä! Kuitenkin sain jotenkin kontrolloitua sitä ja ratsastettua sen suht normaaliin laukkaan. En hirveesti laukannu, vähän urilla ja pääty-ympyröillä. Lisäksi sitten innostuin tekemään Jymyn mieliksi muutamia laukanvaihtoja. Nämä ovat ehdottomasti Jymyn lempipuuhaa! On aina ollutkin, se innostuu niistä aina. Mietin aluksi että osaakohan se enää tehdä edes kunnon vaihtoja, mutta ei tarvinnu hirveesti muistutella.. Yhdessä vaihdossa se pukittikin innostuksessaan. Hih, sen pukit on niin pieniä että ei tunnu missään vaikka olinkin ilman satulaa.


joskus keväältä kun tehtiin vaihtoja :D
Lopuks verkkasin eteenalas ravissa ja kävelin super pitkät loppu käynnit, joissa se jaksoi silti kävellä tuhatta ja sataa. Jymy oli niiiiin super hyvä! Vaikka olikin ylienerginen. Vaikka se ei ehkä mennytkään parhaiten ikinä niin tuli lopuksi vaan sellainen "flashback". Tämmöinen Jymy yleensä on. Ylienerginen, hössöttäjä, ajoitten kaahaava, mutta silti niin paras! Tämmöinen se oli ennenkin!

2 kommenttia:

  1. Miia tää sun blogi on ihana, ja on hauska seurata mitä jymylle kuuluu :)

    - Roosa (sieltä hepokankaalta)

    shopaholicnails.blogspot.fi

    VastaaPoista