Sivut

perjantai 12. heinäkuuta 2013

vihdoin taas kotona!

Tänään pääsin taas kotiin, ihanaa! Kun ei oo "pitkään" aikaan kotona niin oppii kyllä arvostamaan sitä, että saa tulla kotiin ja olla kaikessa rauhassa ilman mitään ylimääräistä hälinää. Vaikka tykkäänkin kovasti olla paljon reissussa ja tallilla niin on silti ihanaa tulla kotiin ja nukkua omassa sängyssä. Viimeksi viime viikon torstaina oon ollu kotona. Torstaina kävin kävelemässä Jymyllä maastossa ja sen jälkeen lähdin kisahoitajaksi Savonlinnaan Opera Gameseihin kolmelle hevoselle. Siellä tulikin oltua torstai illasta sunnuntai yöhön. Tultiin sunnuntaina tallille joskus n. 23 aikoihin. Huh.. Pitkä, mutta varsin mukava reissu! Oli taas mielenkiintoista nähdä miten isommissa kisoissa toimitaan ja minkälaista porukka on. Kuviakin siellä tuli otettua PALJON, joten teen niistä oman postauksen.

Sunnuntaina jäin jo suoraan tallille, koska maanantaina alkaisi heti jo leiri. Tosin kaikki leiriläiset olivat tulleet jo sunnuntaina. Kaikki leiriläiset olivat ennestään jo tuttuja ja koko viikko sujuikin tosi nopeasti hauskoissa tunnelmissa!
Maanantaina ratsastin Jymyllä. Veronika (yksi leiriläisistä) oli kuvailemassa (kiitos!), joten oma postaus luvassa. Vertin omistaja oli ratsastanut Jymyllä perjantaina ja lauantaina, ettei tulisi pitkää vapaata. Ajattelin Jymyn olevan ihan kauhea ratsastaa, mutta päinvastoin. Se olikin yllättävän mukava ratsastaa, vaikka en ollut toviin mennyt sillä itse. Yritin jälleen olla kunnon koulutuuppari, joten laitoin pitkästä aikaa kanget päähän, sekä valkoiset pintelit. :D
Tiistaina oli niin paljon tekemistä leiriläisten kanssa mm. käytiin rakentamassa laitumelle aitoja niin Jymyn liikutus meni tosi iltaan. Olin jo niin väsynyt, sekä oli kauhea kurkku kipu ja päänsärky niin päätin vain irtojuoksuttaa Jymyä hetken. Minttu tuli vähäksi aikaa kuvailemaan, joten näitäkin kuvia laitan erikseen johonkin postaukseen. Jymyä ei taas aluksi huvittanut yhtään, mutta kun se lopulta innostui niin se innostui ihan kunnolla :D Kauheata rallia ja muutamia (säälittäviä) "pukkejakin" irtosi. 

Keskiviikkona Jymyllä oli vapaa ja oli tarkoitus mennä Vertillä estetunnille, suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos ja meninkin sen sijaan Doralla estetunnille. Se oli aika hauska tapaus :D Aluksi aika laiskahko, mutta loppua kohti siitäkin löytyi sujuvuutta. Sai muuten ihan kunnolla ratsastaa! Jo alkuverkassa meinas loppua kunto ratsastaa tuota hevosta :D Aluksi epäilin että en kyllä selviä tunnista ja se tulee menemään huonosti, mutta tunti meni kuitenkin yllättävän hyvin ilman suurempia ongelmia :) Torstaina olin vetämässä Jymyllä maastoa leiriläisille ja tänään Vertin omistaja taas ratsasti sillä. Huomenna taas maastoilemaan ja sunnuntaina voisi yrittää keksiä jotain muuta :)

Ensi viikolla on viimeinen leiri, jonka jälkeen on vain tallin pesu niin pääsen hetkeksi jopa lomailemaan! JES! :)

1 kommentti: