Sivut

lauantai 13. heinäkuuta 2013

true kouluratsu

 Nämä kuvat on ottanut viime leiriläinen Veronika, kiitos! :) Ja kuvat ovat maanantailta 8.7..
Alkuun tunnustelin miltä Jymy tuntui ja aloitin tekemällä pohkeenväistöjä keskihalkaisijalta uralle. Ne sujui ihan ok.

 Tässä näkyy hyvin tuo otsapanta mikä on kangissa. Oon saanu sen kaveriltani "lahjana" joskus vuosia sitten. Perintö otsapanta siis ;) Se sopii Jymylle tosi hyvin ja tykkään siitä tosi tosi paljon!

 Pohkeenväistöjen ohella taivuttelin ympyröillä. Niiden jälkeen tein keskiraveja lävistäjillä. Jymy taipui ihan hyvin kumpaankin suuntaan, keskiravitkin onnistui yllättävän hyvin. Muutamissa Jymy lähti jopa vähän "leijaamaan" ilmassa, joten parempaan suuntaan ollaan ehkä menossa. Tuntui myös ettei Jymy kiihdyttänyt kauheasti vaan lähti nimenomaan venyttämään askelta, kuten keskiravissa on tarkoituskin.
 Ravailun jälkeen tein ensin normaalisti töitä keskiympyrällä laukassa, ja siitä aina tein kulmankatkaisun ja jatkoin vastalaukassa. Jymy teki taas yllättävän hyvin vastalaukkaa, eikä yrittänyt edes vaihtaa laukkaa! Saatiin jopa muutama suhteellisen tasapainoinen keskiympyrä tehtyä vastalaukassakin. Jymy voisi liikkua vastalaukassa hieman kootummassa laukassa. Tällä hetkellä se ei pysty parempaan, mutta esim. vuosi sitten ei ollut toivoakaan että olisin edes puolikasta ympyrää päästä vastalaukassa.
Ensi viikolla onneksi pääsen taas koulutunnille Jymyn kanssa, ja valmentaja pääsee taas parantamaan miun istuntaa. Oon yrittänyt miettiä sitä yksinkin ratsastaessa, mutta ei siitä aina tuu mitään.. Mutta pikku hiljaa hyvä tulee :)

2 kommenttia:

  1. Katse ylös hepan niskasta ;)

    VastaaPoista
  2. Katsot vaan hepan niskaa joka kuvassa melkee, muuten hyvin :D

    VastaaPoista