Sivut

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

kuulumisia

Pitkästä aikaa tämmöinen "tavallinen" kuulumis postaus. Tänään menin heti aamusta jo tallille ja lähdettiin kaverini Jossun kanssa suokeilla maastoon. Minä tietysti Jymyllä ja kaverini meni Pinskulla. Lähdettiin reippaalle maastolenkille, jossa kyllä onnistuttiin. Meillä meni maastoon n. 50min. Miusta tuntuu että miun sport trackeri näyttää vähän omiaan, mutta sen mukaan mentiin maksimissaan 40km/h, ja tosissaan välillä pisteltiin suokeilla menemään lähes niin kovaa kun ne vaan kulkee. Käytiin reilu 8km mittainen lenkki. Oli tosi kivaa ja tuli taas juteltua ummet ja lammet! Toivottavasti päästäs pian uudelleen :)

Talleilun jälkeen tulin kotiin ja kävin suihkussa, vaihdoni vaatteet ja lähdin Sallan kanssa kaupungille. Kaupungilta en tosi ostanut mitään, vaikka kaikkea kivaa oiskin ollut niin ei ollu rahaa mitään ostaa. No sitten mentiin käymään varusteella johon miulla oli 30e arvoinen lahjakortti. Sieltä tulikin sitten vähän osteltua. Ostin lahjakortilla Kingslandin punaisen lippiksen, joka tulee todella tarpeeseen! Koska miulla ei oo oikein mitään lippistä/hattua tallille ja oon tosi herkkä auringon paisteelle, joten ilman hattua miulle tulee helposti ja nopeasti migreeni. Tällä hetkellä miulla on migeeni lääkkeetkin loppu niin sitä suuremmalla syyllä pitää varoa ettei sitä tulisi. Lisäki ostin vaaleansinisen/turkoosin riimunnarun nuihin vasta saamiini päitsiin. Riimunnaruja ei voi koskaan olla mielestäni liikaa, koska ne helposti voivat hajota. Näistä ei täyttynyt vieläkään lahjakortti, joten otin vielä Jymylle hoitoöljyä, joka karkottaa ötököitä ja hoitaa samalla ihoa. Jouduin siitä ite maksamaan vielä melkein 10e mutta tulipahan käytettyä lahjakortti kokonaan. Kiitoksia vaan sen antaneelle ihanalle ihmiselle! :)
ready to go!
Huomenna meen myös aamupäivällä tallille ja sen jälkeen suuntailen jälleen hevosenhoitajan tehtävissä reissuun, jossa oon huomisesta sunnuntaihin. Kohteena Savonlinna ja Opera Gamesit! Hoidettavana kolme mukavaa heppaa :) Vielä pitäs laukku pakata, enkä oo alottanukaan.. Vielä kerkeää hyvin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti