Sivut

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Savonlinna Opera Games

 Vihdoinkin koneeni oli tarpeeksi yhteistyöhaluinen ja sain ladattua tänne näitä kuvia. Tässä postauksessa onnistuneimpia kuvia kisoista mitä kerkesin hevosten hoitamisen ohella ottaa.
 Kaksi ylhäällä olevaa hevosta olivat hevoset joita olin hoitamassa. Kolmannesta en kerennyt ottamaan kuvia.

Oli kyllä varsin mukava reissu ja tuntuu, että vaikka olen käynyt paljon kisoissa (isoissa ja pienissä) niin taas sai uusia näkökulmia ja maailma avartui. Näki miten ihmiset verryttelee hevosia isompiin luokkiin, ja miten he toimivat hevosten kanssa. Itselläni ei koskaan oikeastaan ole ollut mitään selkeää idolia ratsastuksessa. MUTTA nyt kun olin katsomassa kisoja niin löysin itselleni muutaman idolin. Joista ensimmäinen on Hanna Tardiveau! Hannalla on todella siisti ja eleetön ratsastus tyyli, jonkalaisen itsekin haluaisin. Lisäksi tämä alla oleva ratsukin on mahdottoman hieno (Prinz Clintus)! Lisäksi näin kun Hanna auttoi valmennettaviaan verryttelyssä ja vaikutti todella ammattitaitoiselta, sekä mukavalta! Koska itsekin olin samaan aikaan nostelemassa esteitä niin hyvin onnistui esteiden lasku/nosto yhdessä tarvittaessa. Onnistui joidenkin muidenkin kanssa, mutta huomasin osan olevan hieman "ylimielistä" ja käyttäytyivät töykeästi muita kohtaan.
 Toiseksi idolikseni sain Rosa Ruutsalon! Rosa ratsastaa myös melko eleettömästi ja kauniisti.
 Esteratsastuksen ohella katsojille tuli kouluratsastusta näyttämään vammaisratsastaja Jaana Kivimäki ratsullaan Grivis. Jaana on alaraajahalvaantunut ja on satulassa kiinni jonkinlaisten vöitten avulla. Jaana ratsasti todella hienosti, ja koska hänellä ei jalat toimi niin sillä oli kaksi raippaa. Mutta Jaana suoritti Griviksellä korkeakoululiikkeitä, kuten piruettia jne. Oli kyllä tosi hienoa katsella tuommoista suoritusta. Lisäksi saa taas paljon ajateltavaa miten pitää olla onnellinen pienistäkin asioista.
 Loppuun sitten sekalaisessa järjestyksessä eriluokista kuvia. Kuvat taitaa olla la-su GP luokista suurinosa. Muutama Racing nuorten sarjan kuva taitaa olla mukana.
aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta

2 kommenttia: