Sivut

perjantai 14. syyskuuta 2012

postailua jälleen!

Hei taas, tässä postauksessa nyt ajattelin tehdä vähän pientä tiivistelmää tästä viikosta.
Tiistaina menin koulutunnilla Saralla. Sillä oon nyt mennyt varmaan kolme viikkoa putkeen koulutunneilla. Sillä on tosi kiva ollu mennä, oon saanu paljon sellasia "näin se pitääkin tehdä" -tunteita ja toteamuksia. Ollaan tehty avoja, sulkuja, vastaavoja, laukanvaihtoja jne. Yhteistyökin on alkanut sujumaan hyvin. Viime tunnilla sain sen jo ravaamaankin hyvää ravia. Sara tuntuu aina vaan kovin isolle Vertin ja Jymyn jälkeen.
 
Keskiviikkona estetunnilla menin tietystikkin Vertillä, kun ajatuksena oli lähteä viikonloppuna kisoihin joihin nyt ei sitten kuitenkaan lähdetä. Kuitenkin mentiin sellaista pientä rataa. Alkuun tehtiin puomin kautta ravilähetymisiä pystylle. Lopuksi pysty oli varmaankin 100cm korkuinen. Tämä sujui kokoajan melko hyvin, ainut että oma paino aina meinasi tippua vasemmalle. Sitten tultiin muutamaa eri linjaa, nämäkin sujui suht hyvin, vaikka aluksi en ihan hahmottanut paikkoja enkä sopivaa tempoa. Loppuun tultiin sitten noin. 90cm kokoinen rata. Tulin sen kahdesti kun ekalla kierroksella ei oikein sujunut, mutta toinen kierros menikin super hyvin. Kun maltoin itse odottaa ja ratsastaa tarpeeksi pehmeällä ja joustavalla kädellä. Meno tuntui selkään suhteellisen rauhalliselta :D Tuovi kun ei itse ollut selässä niin otti kuvia Elinan kameralla, mutta en oo vielä saanut kuvia niin saatte nähdä niitä sitten ehkä myöhemmin. Ylipäätäänkin olin tyytyväinen verttiin, kun en ollut itse mennyt sillä kisojen jälkeen ollenkaan.
 
Muuten oonkin joka päivä käyny tallilla hoitelemassa Jymyä. Lähinnä oon vaan talutellu sitä ja ensi viikolla käydään Joensuun klinikalla vielä kuvaamassa jalat niin tulee varmistus kaikkeen.. Eilen mm. tehtiin Jymyn kanssa maasta käsin harjoituksia: se seuras minnuu ja juoksi perässä kun mie juoksin, kumarruksia ja jalan nostamista käskystä. :) Mukava välillä touhuta muutakin kuin vaan ratsastella.
 
tässä miun hieno viritys selän kylmäyksestä :D
Nyt sitten lähdenkin tästä tekemään iltatallia. Heippa niille ketkä jaksoivat lukea tekstin loppuun! :D

1 kommentti:

  1. Voitko linkittää niiden blogeja, jotka ratsastaa Hepokankaalla?

    VastaaPoista