Sivut

perjantai 21. syyskuuta 2012

Huonon onnen viikko.?

Vähitellen alan tosiaan olemaan tätä mieltä.

Kaikki alkoi siitä kun rakas puhelimeni halusi sammua, eikä suostunut enää aukeamaan millään. Päivän jouduin olemaan ilman puhelinta ( oli ihan kauheeta, en oo ees tajunnu miten riippuvainen siitä on!), kunnes sitten löysin kotoa yhden vanhan puhelimen siksi aikaa käyttöön. Vanha puhelin on rungosta kolmesta kohtaa poikki oleva ja siihen on sim kortti laitettu teipillä kiinni että toimii..

Sitten parina aamuna skootterini ei oo halunnut lähteä aamulla käyntiin ja ei ole tahtonut kulkea kunnolla niin olen myöhästynyt tunneiltakin. Onneksi en ole yhtään myöhästymis merkkiä siltikään saanut, huh!

Lisäksi Jymyn kanssa vierailtiin taas Joensuun klinikalla ontumatutkimuksessa ja sen lisäksi kuvattiin kaikki jalat. Vihdoinkin löytyi selvä syy tähän kaikkeen, tosin ei ollut kovin mukavaa kuultavaa.. (tästä lisää postailen joku toinen päivä).

Kaiken lisäksi olin tänään niinkin taitava kun oli satanut ja oli "vähän" liukasta niin onnistuin sitten kaatumaan skootterilla. Jarruttaessa lähti vaan takapyörä alta ja kappas kummaa löysin itseni maasta skootterin alta.. Onneksi en kaatunut asvaltille vaan nurmelle. Isompaa vahinkoa ei kuitenkaan onneksi käynyt; skootterista hajosi toinen peili, itelle pari mustelmaa ja polvi sekä kylki kipeänä.

+ kaikkea muuta mukavaa, kumpa menisi tuo satula kaupaksi niin helpottaisi kummasti! Lisäksi meillä vaihtuu kengittäjä.. Koulutunnilla menin taas Saralla ja estetunnilla Alzulla, hih olipas erilaista mutta kivaa! :)

Huomenna sitten aamutalliin ja sen jälkeen serkun luokse koiran vahdiksi!

Tällaista minun viikkoon mahtui, mitä teille on käynyt tällä viikolla? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti