Sivut

perjantai 28. syyskuuta 2012

Jymyn kuulumiset

Pahoittelen, että tää postaus on pitkittynyt. Mutta ei ole ollut innostusta oikein kirjoittaa, kun ei ole paljoa positiivista sanottavaa.
"pictures of you, pictures of me, remind us all of  what we used to be"

Ensimmäiseksi varmaan pitäisi ehkä kertoa mitä klinikalla diagnosoitiin, mutta koska en halua jakaa täällä kaikkea niin jätän sen kertomatta. Sen verran kuitenkin sanon, että etujaloista löytyi sellaista vikaa että tulevaisuuden suunnitelmat menee jollain tavalla uusiksi. Täytyy tehdä päätöksiä mitä tulevaisuudelta haluaa, mutta annan kuitenkin itselleni aikaa enkä vaadi päätöksiä iteltäni heti. Mutta yksi asia on ainakin varma: meitä ei tulla enää näkemään esteradoilla.

Hoitona saatiin klinikalta viikon tulehduskipulääke kuuri (on jo loppunut). Lisäksi yksi päivä karsinalepoa (ohi), yksi viikko tarhausta (ohi), yksi viikko kävelytystä ( toinen päivä kävelytystä menossa) ja sitten paluu pikku hiljaa hevosen mukaan kevyeeseen treeniin.

Jymyltä on löytynyt uusia puolia: saattaa vetää tarhassa pukkilaukkaa, säikkyä pauketta, kopinaa tai kahisevia juttuja. Ja muuta hauskaa, selvästi se on täysin elämisen haluinen, eikä todellakaan vaikuta yhtään kipeältä mistään.

Esimerkiksi eilen harrastettiin väärinpäin ratsastusta ilman satulaa ja muuta.. :D Todella järkevää, tiedän. Mutta pitää kehitellä jotain ettei pelkkä kävely menisi tylsäksi.

PS. Sorruin taas ostelemaan. Ostin käytettynä kylläkin niin ruskean Kingslandin saapaskassin (vaan 35e!) ja sit vihreen kouluhuovan ja siihen pintelit (35e myös). Hih.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti