Sivut

perjantai 18. toukokuuta 2012

selvästi parempi päivä

Ensimmäisenä nukuin aamulla pommiin.. Heräsin siihen aikaan kun ois pitäny jo olla tallilla, no onneks kaveri ei suuttunu vaan olikin käyny laittamassa jo esteet valmiiks. Laiteltiin sitten yhdessä heppa kuntoon ja eikun pomppimaan! Vitsi ei oo IKINÄ ollu noin kivaa hypätä jollain hepalla ekaa kertaa. Oli jotenkin tosi luontevaa mennä sillä. Hypättiin vaan pieniä esteitä, joilta otin videolta muutaman kuvan tähän. :) Ens viikolla meen estetunnille tällä hepalla.



Sitten oli vuorossa Make -poni, joka yritti kovasti viedä miut jokaiseen puskaan mukanaan.. Ja selkäänkin noustessa heti antoi muutamat ilopukit ja ei malttanut seisoa satulavyötä kiristäessä. Onneks nääkin loppui nopeesti kun malttoi poni ruveta töihin. Menin tosi kevyesti, kun poni on muutenkin ollut tosi kevyellä liikunnalla. Vaikka silti sille vähän hiki tulikin. Ravissa Make kulki tosi hienosti, harmittaa ettei kukaan ollut kuvailemassa. Mutta ehkä sunnuntaina saan sitten kuvia/videota tästä ponista.











Lopuksi kävin vielä kävelemässä maneesissa Jymyllä reilu 20minuuttia. Oisin mennyt maastoon, mutta kun tuli vettä kaatamalla niin ei oikein kiinnostanu sinne lähteä. Menin suurimman osan ajasta ihan pitkin ohjin, mutta sitten jonkun reilu 5min. menin vähän eteenalas muodossa ja tein muutamia voltteja.

Sitten loppuun vielä video minkä tein eilen miusta ja Barosta, kun tuli semmonen inspis tehä siitä video. Baro on ehkä yks eniten opettaneimmista hevosista miulle sekä tosi tärkeä ja toivon että se tulee takasin syksyllä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti