Sivut

lauantai 5. toukokuuta 2012

..jos jotain hyvää, niin myös jotain huonoa..

Kulunut viikko on mennyt aika vauhdilla, tiistaina kävin ite ratsastamassa ja Jymy oli tosi hyvä ja kiva!

No sitten keskiviikkona menin siihen estetunnille, tarkoituksena olla alkutunti mukava ja mennä puomeja ja kavaletteja (ell mukaan saatiin siis jo palata normaaliin liikutukseen kun oli ollut normaali) . Mentiin vähän jumppaa jne, ei menty edes normaaliin verrattuna kovinkaan raskaasti. Jymy oli alkuun tosi hyvä, vähän innoissaan mutta kuunteli kuitenkin ja toimi hyvin. No loppu verkassa se olikin sitten TAAS vähän jäykkä siitä lavasta. Siinä vaiheessa tuli sellainen olo että " ei taas, ei voi olla totta." Mutta kyllä, no loppu verkkasin sen kuitenkin ja tallissa laitoin loimen päälle ja linimenttiä siihen. Toivoen, että se oli vain rasittunut hypyistä kun ei oltu vähään aikaan hypätty.

Torstaina menin aamulla ratsastamaan ja tarkistamaan missä kunnossa poni oli. Alkuun ihan suht normaali, mutta kuitenkin vielä vähän jäykkä lavasta tosin ei niin pahasti kun edellisenä päivänä. Perjantaina se meni lasten tunnille vähän hölköttelemään, mutta oli kuulma ollut taas lopussa jäykkä. Tää on niin miun tuuria, että miulle käy just näin; kisakalenteri suunniteltu ja kaikkia muut asiat järjestetty niin tietenkään silloin ei ole heppa kunnossa. Sanoa, että kyllä v*tuttaa, ärsyttää ja jne.

Nyt palataan taas kevyempään liikutukseen, eikä edes suunnitella hyppäämistä pariin viikkoon. Jos Jymy on vielä keskiviikkona jäykkä (ei normaali) niin soitan sitten Eläinlääkärille, että mitä pitäs tehdä.. Toivottavasti saadaan poni kuitenkin kuntoon!



Mutta jotain hyvää kuitenkin sinänsä, että kun oli tarkoitus mennä Jymyllä Helkyn kouluvalkkaan niin sainkin mennä Barolla siihen! :) Perjantaina kävin sen kevyesti ratsastamassa "läpi". Ja tänään oli sitten valmennus kesken aamutallin. Viimeksi oon ollu Barolla Helkyssä noin 2 vuotta sitten, muutosta on molemmissa huomattavasti :D Tehtiin ravissa&laukassa pohkeenväistöjä ja avoja; ensin käännyttiin keskihalkaisijalle josta pohkeenväistöä uralle, heti kun on uralla voltti jonka jälkeen jatketaan avotaivutuksessa loppu ura. Vitsi oli niin kivaa! Baro toimi super hyvin, väistöt, siirtymiset, avot kaikki toimi! Baro liikkui myös pienestä pohkeesta heti eteenpäin. Helkky kehui Baroa hyvin nöyräksi, sekä erittäin mukavaksi hevoseksi. Oon ite niin tyytyväinen valkkaan, huomioon ottaen että en oo oikeestaan hevosta ratsastanut kuin silloin tällöin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti