Sivut

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

hyppelyä

Menin estetunnille siis sillä hepalla millä oon menossa kisoihin Korholaan eli Vertillä. Tunnilla meillä oli pari sarjaa, toinen yhdellä laukalla ja toinen kahdella. Lisäksi kaksi pystyä ja trippeli. Kaikkien esteiden alla tai sivussa oli jonkin näköisiä pelokkeita. Otettiin vähän kisaverkkamainen verryttely. Vertti ei oo tottunu olemaan monenmuun kanssa yhtä aikaa kentällä, joten se vähän hermoili niitä ja kävi ylikierroksilla, eikä oikein tiennyt miten sen pitäisi käyttäytyä. Mutta onneksi se on kuitenkin melko helppo, ettei se potki tai hyökkäile/irvistele muille hevosille.

Vertti oli kokoajan tositosi reipas, joka saattoi osakseen johtua myös vähän kovemmista kuolaimista. Oma istunta piti pitää kaikilla esteillä ja väleillä tosi eleettömänä ja pieni liikkeisenä, ettei Vertti ottanut lisää vauhtia siitä. Vertti ei kyttäillyt mitään esteitä vaan meni kaikki kyselemättä yli , vaikka vähän vauhdillakin. Pieniä ohjaus ongelmiakin oli kun Vertti olisi halunnut jatkaa uraa pitkin. Mutta viimeinen rata meni kuitenkin hyvin, ja alkoi vähän rauhallisuuttakin löytyä. Osakseen Vertin innokkuuteen voi myös johtua se, ettei sillä ole pitkään aikaan hypätty paljoa. Uskon että kun saadaan rutiinia niin kaikki alkaa sujumaan.

Kisoista toivon vain, että päästäisiin ilman hylsyä maaliin eikä tulisi isompia ongelmia. :)

Jymy puolestaan vietti vielä tänään vapaa päivää, mutta huomenna pääsee vähän liinaan hölkkäämään. Ja loppuun muutama kuva miusta ja Barosta viime viikon estetunnilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti